Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailelerimiz İle Buluşuyor

Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" Projesi kapsamında İlçede bulunan ihtiyaç sahibi velilere ev ziyaretlerinde bulunuluyor.

Okul Müdürü Kamil Zoroğlu, “Öğrencilere, değerler eğitimi kapsamında nitelikli eğitimin yanında milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından, 81 ilimizde "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor projesini başlatmışlardır. Bu proje kapsamında bizde okulumuz olarak 5 alanda (Alo Meslek Lisesi) sloganı ile yola çıktık” dedi.

Projeyle öğrencilerin toplumda kalıcı gönül köprüleri kurması, sosyal becerilerini geliştirmeleri, okulu temsil etme bilinci kazanmaları, birlik beraberlik duygularının güçlendirilmesini de amaçladıklarını dile getiren Zoroğlu, ayrıca ilimizde okulumuzun tanıtılmasını, öğrenci ve öğretmenlerin halkımız ile bütünleşmesini istediklerini söyledi.

Okul Müdürü Kamil Zoroğlu ayrıca proje kapsamında, öğrencilerin öğretmenleriyle okulun bulunduğu mahallede, Çatalağzı beldemizde veya Kilimli ilçemizde, tespit edilen ihtiyaç sahibi yoksul, yaşlı veya muhtaç kimsesizlerin ev ve eşyalarının küçük bakım ve onarımlarını yapılacağını, hayatlarını kolaylaştıracak bilgilendirme ya da yardımlarda bulunacaklarını belirterek, toplum hizmeti kapsamındaki bu hizmetlerin belirli plan ve proje dahilinde tamamen okulumuzun, öğretmenlerimizin öğrencilerimizin maddi ve manevi imkanlarıyla yerine getirileceğini, lise 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin projeye dahil edildiğini aktardı.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi