Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti. Ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşirken Gebeş yaptığı açıklamada: 'Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Akdemir ağabeyime ziyarette bulundum. Gündeme dair sohbet ettik. Hoş sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum' dedi. Akdemir'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gebeş'e teşekkür etti.

VATANDAŞTAN YAPICI YORUM

Satılmış Gebeş, Muharrem Akdemir'e yaptığı ziyareti fotoğrafıyla birlikte paylaşırken, Gebeş'in Murat Çatalçam isimli takipçisinin yaptığı yorum oldukça beğeni kazandı. Yorumunda AK Partili ve CHP'li iki seçilmiş başkanın bir araya gelmesini 'İşte Türkiye'nin görmek istediği tablo' sözleriyle paylaşan Çatalçam şu ifadelere yer verdi:

'İşte Türkiye’nin görmek istediği tablo. İki başkan da halkın, milletin oyu ile, tercihi ile geldi. Halkımız hangi partiden olursa olsun iç içe oturuyor. Siyasiler de bunu başarmal. Aynen örnekte olduğu gibi oturmalılar. farklılıklarımız zenginliğimiz...

(AHMET ÇİMEN / DEVREK)

Editör: Haber Merkezi