Vali Tutulmaz ve protokol üyeleri Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminde buluştu

Vali Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri ve gazeteciler Zonguldak Valiliği öncülüğünde Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren filmini izledi. 

Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi 1 Ocak’ta vizyona giröişti.

Çıktığı günden beri gişe rekorları kıran, Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine bir destekte Zonguldak Valiliğinden geldi. 

Zonguldak Valiliği tarafından ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine destek olmak amacıyla Demirpark Avm’de prestij sinemasının bir bölümü kapatılarak izlendi.

Filmi Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve eşi, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd.Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Afad Müdürü Ahmet Güngör, Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, şehit aileleri ve Gaziler Gazeteciler birlikte izledi.

Yaklaşık 98 dakika süren film izleyenlerden tam not aldı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi