İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay, İyi Parti Merkez ilçe Delege Seçimlerinin 26 Ocak  Pazar günü yapılacağını söyledi.

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Erdal Gülay düzenlediği basın toplantısında, Parti üyelerine delege olması çağrısında da bulunarak şunları söyledi:

Merkez İlçe Başkanlığımıza kayıtlı üye sayısının 400’ün üzerinde olması sebebiyle, Parti Tüzüğümüzün 15. maddesi ve İYİ Parti Delege Seçimi Yönetmeliği gereğince üyelerimizce Delege Seçimi yapılması ve toplam 400 delege seçilmesi gerekmektedir. Yönetim Kurulumuzca alınan 13.12.2019-21.12.2019 tarih ve 21-22 sayılı kararlar gereğince; Merkez İlçe Delege Seçimleri İlçe Başkanlığımızın “Mithatpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:16/2 ZONGULDAK” adresindeki toplantı salonunda bütün mahalle ve köyleri kapsayacak şekilde 26.01.2020 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında her mahalle ve köy için ayrı ayrı çarşaf liste düzenlenmek suretiyle gerçekleştirilecektir.

Yapılacak seçime katılacak üyelerimiz ile seçilecek delege sayılarını mahalle ve köyler itibariyle gösterir listeler üyelerimizin görebilmelerini teminen Merkez İlçe Başkanlığımızın kapısında 10.01.2020 tarihinden seçimin yapılacağı tarihe kadar asılarak ilan olunacaktır.

İlçe delege adayı olmak isteyen üyelerimizin müracaatlarının; Parti Tüzüğümüz, İYİ Parti İlçe Delege Yönetmeliğinin 9. maddesi ile 24.12.2019 tarih ve 10 sayılı, yine 26.12.2019 tarih ve 12 sayılı genelgelerde belirtilen şartlara uygun olması gerekmektedir.

Bunun yanında; delege adayı olmak isteyen üyelerimizin müracaatlarını seçimin olacağı tarihten önceki günün mesai bitimine kadar yapmaları esas olduğu gibi, delege seçiminin yapılacağı gün oylama başlayana kadar oluşturulan Divan Başkanlığına da yazılı başvuru şeklinde yapabileceklerdir.

Bilgi alınmasını, üyelerimizce gereğince hareket edilmesini ve belirtilen günde yapılacak olan Delege Seçimine Nüfus Cüzdanları ile katılmalarını önemle arz ederim.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi