İyi Parti Pazar günü kongreye gidiyor…

Merkez İlçe Kongresi İyi Parti için büyük önem taşıyor.

Kongrenin favori ismi Dilay Küçük…

Kongre öncesinde Dilay Küçük sesleri yankılanıyor.

İyi Parti'nin kuruluşundan itibaren büyük bir özveriyle İl Sekreterliği görevini başarıyla sürdüren Dilay Küçük, delegelerden ve parti tabanından büyük destek görüyor.

İyi Parti İl Başkanı, Zonguldak eski Valisi Yavuz Erkmen'in gerek partisinin genel merkezindeki çalışmalar, gerek merhum annesinin hastalığı nedeniyle sık sık Ankara'ya gidip gelmesi sırasında İl Başkanı'nın yokluğunu aratmayan, partisine ilişkin siyasi ve idari işleri aksatmadan sürdürüp, gündemde ilgili basın açıklamaları dahil, sürekli bir çabanın içinde olan Dilay Küçük, İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı için ideal bir isim olarak tanımlanıyor.

Parti içinde yönetim kademelerinde yer alıp da, Dilay Küçük'ü yakından tanıyanlar, temsil yeteneği yüksek, çalışkan, bilgili-görgülü, parti çıkarlarını koruyup gözeten, hitabeti iyi, toplumsal sorunlara vakıf, parti vizyonu ve misyonunu taşıyabilen bir siyasetçi olduğu fikrinde birleşiyor.

İyi Parti Merkez İlçe'nin Dilay Küçük'ün başkanlığında güç kazanacağına inanıyorlar.

İyi Parti delegasyonu Dilay Küçük'e güveniyor, sandıkta bu güveni ifade edeceklerini söylüyorlar.

Dilay Küçük siyasete yakışan bir isim…

Partisine karşı "siyasi ihanet" içinde bulunanlardan değil, üstelik onların tam karşısında yer alıyor.

Bugüne değin İl Başkanı Yavuz Erkmen'den sonra, geminin ikinci kaptanı olarak görev yaptı ve hiçbir fırtınada gemisini terk etmedi.

Çok büyük olasılıkla aynı geminin içinde yer alan İyi Parti delegeleri de Pazar günü yapılacak Merkez İlçe Kongresi'nde onu terk etmeyecek.

(Erhan ÇAKMAK)

Editör: Haber Merkezi