TATLIOĞLU; “SORUNLARI SİYASETİN GÜNDEMİNE AKTARMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İYİ Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi  Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Samsun Milletvekili ve Zonguldak İlinden Sorumlu Milletvekili Bedri Yaşar, beraberlerinde İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ile il ve ilçe yöneticileri, 21 Ocak 2021 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası’n ziyaret etti.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Zonguldak’ta yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Genel Maden İşçileri Sendikası, marka olmuş bir sendika” dedi.

Tatlıoğlu, GMİS Genel Sekreteri iken hayatını kaybeden Hüseyin Kolçak’ın vefatı nedeniyle camiaya başsağlığı dileğinde bulundu.

Tatlıoğlu; “Sayın Genel Başkanla birlikte bir yıldır sokaklardayız, esnaflayız, işçilerleyiz. Sorunları mümkün mertebe siyasetin gündemine aktarmaya çalışıyoruz. Hem Türkiye’yi yönetenler duysun istiyoruz hem de çözüm üretmeye çalışıyoruz. Meclis’te bir Millet Kürsüsü oluşturduk. Orada sorunun sahiplerinin Meclis’ten seslenmelerine imkan veriyoruz.

Biz biraz paylaşalım bir de umut var olalım diye dolaşıyoruz.

Türkiye, bugün sıkıntılar var ama bu sıkıntıları aşacak bir ülke. İnsanımıza güveniyoruz, sendikalarımıza güveniyoruz, sivil toplum örgütlerimize güveniyoruz. Hakimlerimize yargı için güveniyoruz, eğitim için öğretmenlerimize güveniyoruz. Türkiye’nin sorunlarını aşma gücü var. Tek şey, siyasi atmosferin değiştirilmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Hepimizin ortak hedefi ülkemizin sorunlarının çözümü için çalışmak. Hepimizin ortak hedefi daha iyi bir Türkiye, daha yaşanabilir bir Türkiye. İşçinin, halkın sömürülmediği, haksızlıkların olmadığı bir Türkiye için mücadele ediliyor” dedi. 

Ziyarette Zonguldak ve TTK ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir hazır bulundu.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi