İyi Parti il Başkanı Ragıp Bayraktar,  “Tüm halkımızı kongremize bekliyoruz. Ayrıca önümüzdeki 10 gün içinde yeni il binamıza geçiyoruz” dedi.

11 MART ALABORİNA’DA SAAT 13.00’DE

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “2.5 aylık bir süreç içerisinde toplamda 8 ilçemizin kongrelerini gerçekleştirdik bunlarla ilgili güzel çalışmalar yaptık ve nihayetinde de 11 Mart için il kongresinde programa aldık. Şu anda Bununla ilgili çalışmaları başlattık. 11 Mart’ta ki kongremizi Alaborina Restaurant ta Saat 13.00’de gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı kongremize bekliyoruz.” dedi.

MERAL AKŞENER’İN BOŞ GÜNENE GÖRE PROĞRARAM AYANRRLIYORUZ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in il ve ilçe binası açılış törenine katılacağını belirten Ragıp Bayraktar, “Açılış programını henüz tarih olarak böyle belirlrmedik. Genel başkanımızın boş gününe göre bir program hazırlıyoruz. Binamızda bitmek üzere. Önümüzdeki 10 gün içerisinde il binamıza da geçmiş olacağız zaten. İnşallah halkımıza orada hizmete devam edeceğiz” dedi

HALKIMIZI İYİ PARTİ OLARAK KUCAKLAYACAĞIZ

Zonguldak halkına mesajını ileten İyi Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Çok zor günler geçiriyoruz. Hem Türkiye hem de Zonguldak zor günler geçiriyor. Bu dönemde gerçekten sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Esnafımız zor durumda. Sektörlerin hemen hemen hepsi de sıkıntılı dönem geçiriyor. Esnaflarımız sıkıntı içerisinde. Bunun dışında da zaten yapılmış olan Politikalar, ayrımlaştırıcı politikalarla ilgili  sıkıntılar yaşıyoruz. Biz inşallah birleştirici, daha bir olan, daha iyi olan bir politika ve güzel bir politika ile tekrardan halkımızı kucaklayacağız. Hazırlanıyoruz çalışıyoruz, inşallah kısa sürede tüm bunları sahaya inerekten paylaşımlarına başlayacağız. Güzel günleri yaratmak ve üretmek için çalışmalara başladık. İnşallah hep beraber daha iyi günlere doğru ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi