İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Rakıp Bayraktar ve yönetimi Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Bayraktar ve yöneticilerini KGD Başkan Vekili Mustafa Emen ile Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ile üyeler karşıladı.

Ziyarette konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar şunları söyledi: “Öncelikle bizlerin ziyaretini kabul ettiğiniz için KGD Yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de Regaip Kandilinizi kutluyorum. İyi parti olarak yerel basının yanında olmayı ve gerçekten Zonguldak’ta geleceğimizle ilgili sizlerin çok büyük desteğine ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak ve bununla ilgili de arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde iki tane seçimimiz var bu seçim öncesinde halka ulaşmak kendimizi anlatabilmek adına büyük mücadeleler vereceğiz. Bu mücadelenin içinde sizlerle beraber olacağımıza inanıyorum. Bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

KGD Başkan Vekili Mustafa Emen ise yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi.

“İyi parti İl Başkanı sayın Ragıp Bayraktar ve yönetimine Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Kısa sürede olmasına rağmen çalışmalarınızı izliyor takip ediyoruz. Bir partiyi kurmak, yönetmek tüm illerde ve ilçelerde örgütlenmek zor bir süreç tabi kolay değil. Buna rağmen süratle çalışmalarınızı yapıyorsunuz. 2019 seçimlerine de katılacaksınız. Burada ne olur buna elbette değerli halkımız karar verecektir ama hayırlısı olsun. Ziyaretinizden dolayı dernek yönetim kurulu olarak teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi