Zonguldak İYİ Parti İl Sekreteri Dilay Küçük, Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Dilay Küçük, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, “Hiçbir zaman ben demeden biz diyerek ekip anlayışı içinde çalışacağız. Doğup büyüdüğüm bu güzel şehre delege arkadaşlarımda uygun görürse çok daha faydalı olacağıma inandığım Merkez İlçe Başkanı olarak hizmet etmek istemekteyim” dedi.

Küçük yaptığı açıklamada şunları söyledi :

“Bugün Merkez İlçe Başkan adaylığımı açıklamak ve bu kararımı sizlerle paylaşmak üzere toplandığımız bu anda beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.
Bildiğiniz üzere Cesurlar Lideri Sn. Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Partide, kuruluşundan beri görev aldım. Her türlü fedakarlıkta bulunarak partimiz için çalıştım. En son İl Yönetim Kurulunda sekreterlik görevini yürütürken lideri kadın olan partimizde bir kadın olarak başarılı olacağıma inandığım Merkez İlçe Başkanlığına sizlerin desteği ve inancıyla aday olmaya karar verdim.
Kuruluşundan bugüne Merkez İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış tüm arkadaşlarıma verdikleri emek, yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Amacım onlardan devralacağıma inandığım bayrağı çok daha yükseklere taşıyabilmektir.
Bu uğurda oluşturacağımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak Merkez ilçe sınırları içinde gidilmedik, mahalle ve köy bırakmayacak tüm evlere İYİ Partinin sesi olarak ulaşacağız.
Tüm üyelerimizi kucaklayarak birlik ve beraberlik içinde başarılar elde edeceğiz. Hiçbir zaman ben demeden biz diyerek ekip anlayışı içinde çalışacağız. Doğup büyüdüğüm bu güzel şehre delege arkadaşlarımda uygun görürse çok daha faydalı olacağıma inandığım Merkez İlçe Başkanı olarak hizmet etmek istemekteyim. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Kadınlarına açtığı yolda, onun izinde ve bize emanet bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini yükseltecek şekilde çalışacağımızdan vede bundan gurur duyacağımızdan herkes emin olsun. İl Başkanımızla, İlçe Başkanı arkadaşlarımızla uyum içinde Sn. Meral Akşener’in öncülüğünde İYİ Partimizi ilimizde ilk sıraya taşımak,üye sayımızı arttırmak daha çok çalışıp başarılı olmak ana ilkemiz olacaktır.
İYİ Partimizi en iyi şekilde temsil edip, sizleri mahcup etmeyeceğimize ve de başarılı olacağımıza söz verirken ,delege arkadaşlarımıza bizlere güvenmelerini ve destek olmalarını canı gönülden diliyoruz.
Eğer seçime başka aday arkadaşlarımızda katılırsa onlara da başarılar diliyor, tüm İYİ Parti ailemize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Herşey Zonguldak için, İYİ Parti için, güzel ülkemiz için. Her şey güzel olsun, İYİ olsun.”
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi