Siyaset kulislerinde çok konuşulan bir haber…
“ İyi Parti Zonguldak teşkilatlarında, İl Başkanı Yavuz Erkmen dışında yönetim kademelerinde yer alan bazı isimler değişecek…..”
Eğer böyle bir gelişme olursa İyi Parti’de yenilenmiş kadrolarla umut verici gelişmeler yaşanacağı ve önümüzdeki ilk seçime iddialı girileceği tahmin ediliyor.
Bu elbette bir “kulis” haberidir, doğru olup olmadığını zaman gösterecek… 
İyi Parti Karadeniz İlleri Sorumlusu Sayın Ayhan Bölükbaşı ile telefon görüşmesi yapıp, kendisini Kanal Z’de canlı yayın programına davet ettim.
Davetimizi kabul etti, en kısa sürede Zonguldak’a geleceğini söyledi.
Bu “revizyon” meselesini kendisine soru olarak yöneltip, yanıtını almaya çalışacağız.
Biz şimdilik kendi görüşümüzü aktarmakla yetinelim.
Sayın Erkmen’in başkanlığındaki il yönetiminde çeşitli kademelerde yer alan bazı isimlerin İyi Parti’ye hiçbir “iyiliği” olmadığı gibi, yokluğunda kendisine yönelik siyasi sataşmalara yanıt vermekten aciz bazı isimlerin, bu partide ne işe yaradıklarının sorgulanması gerekir.
Seçim zamanı geldiğinde sokağa çıktığında peşinden bir kişi bile gelmeyecek insanların İyi Parti’nin yönetim kademelerinde önemli görevleri işgal etmesini anlamak bu partiye gönül vermiş insanlara zor geliyor, Sayın Erkmen’in de bunun farkında olması gerekiyor.
İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, ilimizde yıllarca valilik yapmış, neyin ne, kimin kim olduğunu bilebilecek bilgi ve yeteneğe sahip bir insandır.
Hala İyi Parti içindeki “ Brütüs”leri tanıyamadıysa, bundan en fazla siyasi zararı kendisi görecektir.
ERHAN ÇAKMAK

 

Editör: Haber Merkezi