İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ragıp Bayraktar, İl yönetimine iftar yemeği düzenledi.

Kahve Madeni’nde düzenlene yemeğe İyi Parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti Merkez İlçe başkanı Serhat Yıldırım ile çok sayıda partimi topluğu katıldı.

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Ragıp Bayraktar yaptığı açıklamada, “Bu akşam il yönetim olarak kendi aramızda bir iftar yemeği verdik. Hem seçim öncesinde çalışmalarla ilgili hem değerlendirme, toplantı anlamında hem de arkadaşlarla bir yemek yiyelim, iftar yapalım ve hep birlikte bir beraberlik olsun diye Cumartesi akşamını değerlendirelim istedik. Pazartesi gününden itibaren zaten yoğun bir programa gireceğiz. Bunu çalışmalarını yapıyoruz. İlçe başkanlarımız olsun diğer ilçe başkanlarımız olsun önümüzdeki 35 günlük süreçle ilgili hazırlıklar bitmek üzere ve Pazartesi listelerde tamamlandıktan sona inşallah sahalarda yoğun olacağız. Tüm halkımızın da Ramazan ayı kutlu olsun. Hedefimiz genel başkanımız Cumhurbaşkanını yapmak. Bunu için listeler ne olursa olsun çalışmak ve Cumhurbaşkanlığını almak” dedi.

Bayraktar, listede birinci sıradan aday çıkmamanız durumunda her hangi bir küskünlük olabilir mi sorusuna, “Her hangi bir küskünlük söz konusu olamaz. Çalışmaya başladık. 6 aydır yoğun olarak çalışıyoruz ve bundan sonrada yoğun olarak çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde cevapladı.

İyi Parti İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu’da, “Sayın vekil adayımız, daha doğrusu vekilimiz Ragıp Bey yönetime iftar yemeği verdi. Hem kaynaşma hemde seçimlerde yapılacak işlerle ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Kendisine teşekkür ediyorum.  Milletvekili aday listesi Pazartesi günü açıklanıyor ve listeden umutluyuz ve istediğimiz gibi sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Gönlümüzde bir isim var ve bunu herkes biliyor. Ben istediğimiz gibi sonuçları çıkacağın düşünüyorum” diye konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi