Jandarma Teşkilatı’nı 179.Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Zonguldak şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz. “Jandarma teşkilatımızı sadece kuruluş yıldönümlerinde değil de her zaman kalbimizde taşımamız gerekiyor” dedi.

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 179 yıl dönümünü kutlamak şunları söyledi:

“Bir Şehit babası olarak ve aynı zamanda Şehitler Derneği Başkanı olarak Jandarma teşkilatımızın kuruluşunun 179 yıldönümünü kutluyoruz. Jandarmanın görevi çok ve sorumluğu ağır. Suçla mücadeledeki başarıların yanı sıra deprem ve sel vs. felaketlerde görevi başındadır. Jandarmanın kırsalda büyük teşkilatlanma yapısı var ve onları kutluyorum. Jandarma teşkilatımız sadece kuruluş yıl dönümlerinde değil de her zaman kalbimizde taşımamız gerekiyor. Çünkü gerçekten Başarılı bir görev yapıyorlar. Türkiye'nin her tarafında görevlerini başarıyla icra ediyorlar. Onların hepsini kutluyorum ve 179 kuruluş yıldönümünde diyorum ki Allah jandarma teşkilatımızı ve tüm güvenlik güçlerimiz korusun. Ayrıca şehitlerimize Allah'tan rahmet eylesin”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi