Kadın ve Demokrasi Derneği Zonguldak İl Temsilcisi Züleyha Soyyiğit Yıldırım ve yönetim kurul üyeleri AK Parti Zonguldak teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarete konuşan KADEM İl Temsilcisi Züleyha Soyyiğit Yıldırım, “Teşkilatlarımızı ziyarete geldik. Sosyal Destekler ve Kamuya Erişim hakında hem başkanımıza hem il ve ilçe başkanımıza bilgi verelim istedik. Sahada ki çalışmaları desteklediğimiz söyledik. Özellikle temsilde kadının gücünü çok önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızın 15 yıl boyuna kadına, gençliğe ve aileye verdiği desteği çok iyi biliyoruz ve bu kazanımların kaybedilmesini istemiyoruz” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman’da, “Biliyorsunuz KADEM bizim kardeş kuruluşumuzdur. Bizde onlara beraber bizi ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Başkanım biraz rahatsızlığı beni de ziyaret edeceklerdi ve kadın kolları olarak beni de ziyaret geldiler. Hoş geldiniz diyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Biz onların daime destekçisiyiz, her zaman yanlarındayız” dedi.

(HABERERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi