KDZ. EREĞLİNİN TANITIMINI YAPTI. ÇALIŞMALARI VE PROJELERİ İLE BÖLGEYE VE ÜLKEYE ÖRNEK OLDU

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve yönetimi Kadınlara yönelik istihdam kapısı açılması, çocuklara yönelik çalışmaları ve Kdz. Ereğli’nin tanıtımına verdiği katkılarla 2021 yılına adeta damgasını vurdu.

Kdz. Ereğli’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, kadınlara istihdam kapısı açmak, kadın üreticileri bir araya getirmek, ürünlerin marka haline gelmesini sağlamak amacıyla Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık öncülüğünde kurulan Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi çalışmaları, projeleri 2021 yılında adından söz ettirdi. 7’den 77’ye herkesime yönelik çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve yönetimi fuarlara katılarak stant açarak Kdz. Ereğli’ninde tanıtımını yaptı.

ANKARA'DA KADIN GÜCÜ RÜZGARI ESTİRDİ

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve yönetimi Ankara’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ile görüşen Ereğli Kadın Gücü heyeti, TBMM’de CHP Grup Toplantısı’na katıldı, CHP Genel Merkezi’nde çeşitli ziyaretler yaptı. Kdz. Ereğli’de kadınlara istihdam kapısı açmayı, kadın üreticileri bir araya getirmeyi, pazarlama yöntemlerini geliştirmeyi hedefleyen ve yöresel ürünlerin marka haline gelmesi için girişimlerde bulunan Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi, Ankara’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yaşare Aydın, Serpil Özsoy ve Safiye Karaarslan ile Ankara temasları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Semra Dinçer ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Genel Başkan Danışmanı Nuray Çepni ile görüştü. Posbıyık ve beraberindekiler TBMM’de, CHP Grup Toplantısı’na katıldılar.

KDZ. EREĞLİ’Yİ İZMİR’DE TANITTI

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin de katıldığı 2-4 2021 Aralık tarihlerinde düzenlenen 15. İzmir Travel Turkey Fuarında Kdz. Ereğli Kadıngücü Kooperatifi de yer alarak Kdz. Ereğli’yi tanıttı. 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcının işitarak ettiği fuarda Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ’ye Elpek Bezi hediye ederek Ereğli halkının selam ve sevgilerini iletti.

CHP TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİNE POSBIYIK VE KADIN GÜCÜ DE KATILDI

CHP'nin Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi de stant açarak Kdz. Ereğli’yi tanıttı. Standı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile diğer belediye başkanları ve CHP’li yöneticiler ziyaret etti.

ZONGULDAK'TA FARKINI HİSSETTİRDİ

Neriman Posbıyık liderliğindeki Kdz. Ereğli Kadın Gücü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak'taki programına katıldı. Kooperatifin ürettiği ürünlerden Kılıçdaroğlu'na hediye takdim edildi.

KADINLAR İÇİN E-TİCARET KURSU

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve yönetimi ile Cumhuriyet Halkevleri’nde kadınların pazarlama yöntemlerini geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla e-ticaret kursu başlatıldı. Kurs büyük ilgi gördü.

İKİ ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİLER

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Ormanlıcuma köyünden iki çocuğun sünnetini üstlendi. İki çocuk Op. Dr. Barbaros Hayrettin Tabak’ın gerçekleştirdiği operasyonla sağlıklı bir şekilde sünnet ettirildi. Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık operasyon öncesi ve sonrasında bizzat ilgilendiği miniklere hediyelerini ve manevi desteğini vererek yanlarında bulundu.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi