Zonguldak Bakkallar, Tekel Bayileri ve Kantinciler Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, esnaf ve sanatkarlara Halk Bankası desteğinden dolayı teşekkür etti.
Koronavirüs salgını nedeniyle Hükümet tarafndan alınan karar gereğince esnaf ve sanatkarlar için öngörülen ihtiyaç kredisinden Zonguldak’ta 3 bin’den fazla esnaf ve sanatkarın faydalandığını belirten Habiboğlu, “Koronavirüs salgını nedeniyle işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaf ve sanatkarlarımıza Hükümet tarafından öngörülen kredi desteğinden ilimizde 3 bin’in üzerinde esnaf ve sanatkarımız faydalanmış, hatta icra takibi olan esnaflarımızdan bile bu krediden faydalananlar olmuştur. Başlangıçtaki yoğunluk nedeniyle bazı aksamalar olmuşsa da, süreç içinde esnaflarımızın kredi talepleri karşılanmış ve nefes almaları sağlanmıştır. Her zaman birlikte çalıştığımız Halk Bankası’na bu zor günlerde esnafımızın yanında olduğu için teşekkür ediyoruz.
Bu vesile ile Saygıdeğer Zonguldak halkının, üyelerimizin ve tüm esnaf ve sanatkarlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlik içinde iyi bayramlar diliyorum” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi