Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Pazar günü CHP Merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı proğramına katılmayışının sebebini açıkladı.

“Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe başkanlığı bir kahvaltı programı düzenlendi o kahvaltı siz yoktunuz bu konu kamuoyunda çağrıldı çağırmadı tartışmalara sebep oldu asıl sebep neydi” sorusunu cevaplayan Başkan Muharrem Akdemir, “Ben o kahvaltı programına davet edildim ancak benim Özel bir programım vardı. Torunlarımla ilgilendim. Torunlarımı misafir ettim.O yüzden katılamadım. Önemli değil, diğer belediye başkan adayları da katıldılar. Ben olsam da olurdu olmasam da olurdu. Çünkü ben buradayım. Torunlarımla birlikte oturalım istedim başka bir şey yok” şeklince cevapladı.

BEN “ADAY OLMAYACAĞIM” DİYE BİR AÇIKLAMA HİÇ BİR ZAMAN YAPMADIM

Belediye başkanı Muharrem Akdemir, yerel bir gazetede “Ben aday olmayacağım” şeklinde çıkan haberin hatırlatılması üzerine, “Benim öyle bir resmi açıklamam olmadı kesinlikle. Ben böyle bir açıklama yapmadım ben böyle bir açıklamada bulunmadım. Mevcut belediye başkanları tekrar aday olma gibi bir şey yok zaten doğal aday adayıdır. Görevimiz devam ediyor genel merkezimiz değerlendirir ve değerlendirmez. Bu parti üst makamlarımızın konusudur” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi