Zonguldak’ta Çaydamar Mahallesi Muhtar adayı Cemal Uzun, yerel seçimlerde mahalle sakinlerinden kendisine destek istedi.

Kalan ömrümü mahalleye hizmet etmeye adamak istediğini belirten Cemal Uzun, “Ne yapacağımı da, çözümlerini de biliyoruz. Herkesi de tanıyor, tecrübe sahibi ve herkes de bunu biliyor” dedi.

Muhtarlığı döneminde kimsenin mahalleye üvey evlat yapmasına izin vermeyeceğini belirten Cemal Uzun şunları söyledi:

MAHALLEMİZİ SAHİPSİZ BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

“Ben Cemal uzun. Çaydamar Mahallesi muhtarlığına adayım. Daha önce dedem amcam ve babam Çaydamar Mahallesi muhtarlığını yaptı. Mahalleye yapılan şu ana kadar hizmetleri aşağı yukarı hepsini biz yaptık. Daha evvel de aday olduk Ama halkımız bizi tercih etmedi buna saygı duyuyorum. Ama şu anda mahallemizde eksiklikleri biliyoruz tespit ettik çözümlerini de biliyoruz. Ve ben mahalleme hizmet etmek istiyorum. Mahallemizi sahipsiz bırakmak istemiyoruz, kimsenin mahallemize üvey evlat yapmasına izin vermeyeceğim. Fakirlerin hep yanında olacağız. Sadece Ramazan'da değil her ay fakire fukaraya kumanya vereceğiz, başarılı öğrencilere burs vereceğiz. Yapılmamış yolları yapacağız. Bizim zamanında yaptığımız beton parke yoların üzerine beton dökülüyor seçim yatırımı için. Böyle şeylere izin vermeyeceğim mahalleyi ezdirmeyeceğiz. Zonguldak a sahip çıkacağız sadece mahallemiz için değil ben Zonguldak içinde adayım. Ben Çaydamar da ikamet ediyorum ama Zonguldak'ta yaşıyorum. Cumhuriyet'in ilk vilayeti Zonguldak şu anda en sahipsiz bir vilayettir. Artık canıma tak demiştir. Ben de Zonguldak için bir şeyler yapmak istiyorum. Kalan ömrümü mahalleme adamak istiyorum. Ne yapacağımı da çözümlerini de biliyoruz. Herkesi de tanıyor, tecrübe sahibi ve herkes de bunu biliyor. Zamanında yaptığımız hizmetler saymakla bitmez. Tüm mahalle sakinlerimize sevgilerimi, hürmetlerimi sunuyorum.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi