TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi ve takım kaptanı Sinan Ören, hafta sonunda oynadıkları Amed maçında  kendilerine yapılan çirkin saldırıları kınadı.

Maç öncesi ısınırken ve seremoni sırasında  terbiyesizce davranışlara maruz kaldıklarını belirten  Sinan Ören,’  Hesap defterine yazdık. Zamanı gelince o defter açılır.” Diye konuştu.

 Tüm kötü davranışlara rağmen zorlu deplasmandan 1 puanla döndüklerini belirten  Sinan Ören, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Amed maçında çok kötü  şeyler yaşadık. Ama  biz şu felsefe ile bakıyoruz ‘ Büyük insanlar küçük işlerle uğraşmaz’,  Tabi  hesap defterine bunu yazdık. Buda bir gerçek. Çünkü  orda çok terbiyesiz şeyler yaşadık. Biz işin kazançlı kısmına bakıyoruz. Puanla döndük.  Galip gelebilirdik ama olmadı. Puan puandır.” Dedi

KAZANMA VAKTİMİZ GELDİ

Hafta sonunda oynayacakları Kırklareli maçını  kazanarak galibiyet hasretine son vermek istediklerini belirten takım kaptanı Sinan Ören, sözlerini şöyle sürdürdü,”
Hafta sonunda  Kırklareli ile çok zorlu bir maça daha çıkacağız. Rakibimiz Kupada Süper Lig ekibi Başakşehir’i elemiş. Buraya moralli gelecekler. Ciddiye almamız gereken bir rakip. Çünkü  kupada 3 tane süper lig ekibini elediler. Bu başarının tesadüf olduğunu düşünmüyorum. İyi bir takım. Onları  ciddiye alıyoruz. Bu hafta kazanma vaktimizin geldiğini düşünüyoruz. İnşallah 3 puan alıp taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi