Kamu-Sen’den AK Parti’ye

Kamu-Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu ve yönetim kurulu AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’a tebrik ve kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Kamu-Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu ve yönetim kurulu AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret etti.

Kamu-Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu, yaptığı açıklamada, “Bugün Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak AK Parti il başkanlığının kongresi sonucunda tekrar güven tazeleyen Zeki Tosun ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ben Zonguldak adına geçen dönemde olumlu ve güzel çalışmalar yapan Zeki Bey ve ekibini kutluyorum. Bu dönemde de tekrar Zeki Bey ve ekibinin iyi şeyler yapacağına olan inancımızın tam olduğunu söylüyoruz. Biliyorsunuz ülke gündeminde ciddi bir operasyon var.  bu gün Afrin'de devam eden Zeytindalı operasyonu. Bu operasyon dahilinde Türkiye Kamu-Sen olarak tavrımızı askerimizden ve hükümetimizden, devletimizden yana olduğunu ve kayıtsız, şartsız amasız, fakatsız bu operasyona destek verdiğimizi biz söylüyoruz, Bu operasyon nedeni ile aykırı ses çıkaran arı da buradan kınıyorum. Öncelikle milli birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olması gereken bir dönem olduğunu tekrar vurguluyorum.Şehrimiz adına da başkanımızdan çalışmalarının devamını bekliyoruz, Kamu kurumlarında yaşanılan sıkıntılar ile ilgili değerli başkanından çalışmalar bekliyoruz. Bu konuda birlik ve beraberlik içinde olacağız. Önümüzdeki süreçte hem kamu kurumunda ki hem de Zonguldak'taki sıkıntılı süreci rahatlatır, daha refah bir şekilde Zonguldak'ta yaşarız ve kamu kurumlarında ülkemize ve milletimize daha huzurlu bir şekilde hizmet ederiz diye düşünüyoruz. Ben tekrar görevlerinde başarılar diliyorum Zeki Bey ve ekibine” dedi.

TOSUN: BUNDAN SONRAKİ DÖNEMDE BİZ DE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ.

Zeki Tosun’da yaptığı açıklamada, “20 Ocak'ta yapmış olduğumuz 6. Olağan İl Kongresinden sonra bize bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemiz sınırlarında bir operasyon devam ediyor Afrin kısmında, Burada Mehmetçiğimiz. Canla başla ülkesini vatanını korumak için mücadele ediyor. Bu arada kendilerinin hükümetimize ve devletimize vermiş oldukları destek için kendime bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Vermiş olduğunuz destek de bizim için de bizler için de çok kıymetlidir. Zonguldak daha yapacağımız çok iş var. Bundan sonraki dönemde biz de daha güzel işler yapacağız. Daha çok istişare halinde olacağız. Bunu da buradan söylüyorum. Çünkü başkanımız da Zonguldak için ülkemiz için mücadele ediyor. Zonguldak'ta hayatın işlerin daha güzel olması konusunda gayreti ve çabaları var. Burada kamuda çalışan bütün kardeşlerimiz bizim kardeşlerimizdir, bizim dostlarımızdır. Onlarla ilgili de biz Kendileriyle her zaman istişare halinde oluruz. Ben tekrar kendilerine hoş geldin diyorum ve bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi