2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle ,Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Şahin Ören İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu  yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bu nezaket ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek şunları ifade etti:
''Bugün Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Zonguldak Milli Eğitim camiasında temsil en değerli müdürümüze bir nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Eğitim öğretim yılının tüm gençlerimize ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'' dedi.

Türk Eğitim-Sen Zonguldak şubesi Başkanı Şahin Ören yaptığı konuşmasında,''Yaklaşık 100000 öğrenci ve 7000 eğitim çalışanıyla eğitim-öğretim 2019-2020 eğitim öğretim yılında başlamış bulunuyoruz. Bu anlamda Sayın müdürümüze ziyarete geldik, bütün ailemizin başı olarak iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum. Zonguldak ilinde eğitimin daha da başarılı olması için biz Türk Eğitim-Sen ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız'' dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Kamu Sen ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Zonguldak'ımızda eğitimin tüm bileşenleri ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz.Bu vesileyle eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun diliyorum''dedi.
(Haber Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi