ZGC yi ziyaret eden Zonguldak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Korkmaz, kamu STK işbirliği daha da artacağını söyledi.

Zonguldak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Korkmaz, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık a iade-i nezaket ziyaretinde bulundu 
Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Korkmaz'ın çok önemli bir görev yürüttüğünü ifade ederek kendisinde göreve yeni atanmasından dolayı tekrar başarılar diledi.

Zonguldak İl sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Korkmaz da yaptığı konuşmada Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.
Zonguldak Merkezde bulunan 40 tane Sivil Toplum Kuruluşunu ziyaret ederek sorunlarını dinleyeceğini belirten Ahmet Korkmaz,
Derya Başkanım beni ziyaret ederek kutlamıştır bende şimdi iade nezaket ziyaretinde bulunuyorum. Gayet hoş karşılandım ve teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene içinde şöyle bir planımız var. merkezdeki derneklerimizin yaklaşık 40 tanesini ziyaret ederek onlara sıkıntılarını dinlemek dertlerini dinleyecegiz. Kamu-STK işbirliği ni daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. dedi.
Korkmaz ayrıca Zongukdak genelinde 1090 derneğin olduğunu da sözlerine ekledi.
Ziyarette l sivil toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Korkmaz gazeteciler ile bir süre sohbet etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi