Dünya Tiyatrolar Günü’nde Zonguldak BKM’de sahnelenen “Kamuran’ın Melekleri” adlı oyun ayakta alkışlandı.

Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü (BKM) tarafından organize edilen 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri kapsamında  “Kamuran’ın Melekleri “ adlı oyun sergilenerek izleyenler tarafından büyük beğeni topladı  ve oyun sonrasında oyuncular ayakta alkışlandı.

Belediye Kültür Merkezinde oynanan oyunun Cenk Behram tarafından yazılan Emre Baykan tarafından yönetilen ve Merve Kazancıoğlu’nun Genel Sanat Yönetmenliği yaptığı Kamuran’ın Melekleri isimli oyun sergilendi ve alkışlanarak ödüllendirildi.

Oynanan oyun sonrasında Tiyatro Hanedan Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu yapmış olduğu açıklamada, “ Bu gün bizim günümüz bu güzel oyunu sizlere 27 Mart günü sergilememizi sağlayan başta oyuncularımız olmak üzere Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, Engin Çöl, Şenay Çöl, Fedai Madan’a ve Zonguldak halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu oyunumuzla beraber Zonguldak sahneleri bir yeni oyuncumuz olan Aslı Yılmaz ve birde Yönetmen Emre Baykan kazanmış oldu. Tiyatro hanedan kurucularından eşim Merve Kazancıoğlu hocama da çok teşekkür ediyorum “ dedi. 

Öte yandan “Kamuran’ın Melekleri “ adlı oynanan oyun sonrasında 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Tiyatro Hanedan Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu’na ve emeği geçenlere Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır tarafından plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti. 

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi