Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sosyal medya üzerinden yayımladığı videolu mesajlarla CHP ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye oy istedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı videolu mesajlarla Cumhuriyet Halk Partisi ile onun Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye oy istedi. Bayram öncesi yayımladığı ilk videosu, 4 günde 20 binin üzerinde kişi tarafından izlenen Kantarcı, bugün bir video daha yayımladı. Kantarcı videoda, “CHP’li bir başkan olarak görevime başlarken belediyenin sahip olduğu tüm yetki ve kaynakları toplumun tüm kesimlerinin yaşam kalitesini yükseltmek için kullanacağıma dair verdiğim sözün her zaman arkasında durdum. Adaletten hiç ayrılmadım. Tüm bunların soncunda Çaycuma dört yıldır bambaşka bir havayı soluyor. Siyasi görüşü, toplumsal aidiyeti, etnik kökeni, mesleği ne olursa olsun, tüm vatandaşlar, eşit ve adil hizmet almanın huzurunu yaşıyor. Gururla ifade ediyorum. Dört yıllık görev sürem içinde kimseyi ötekileştirmedim, hiçbir vatandaşımı diğerinden ayrı tutmadım. Herkesin Belediye Başkanı olarak Çaycuma’ya hizmet ettim. Sonunda da herkesin gıptayla baktığı bir kent çıktı ortaya” dedi.  

KUTUPLAŞAN DEĞİL KUCAKLAŞAN BİR TÜRKİYE İÇİN OYLAR İNCE’YE

Videoda 24 Haziran’da seçimler olduğunu dile getiren Kantarcı, sözlerini, “Cumhuriyet Halk Partisinin adayı Sayın Muharrem İnce, Çaycuma’da oluşturduğumuz bu siyasi kültürü tüm ülkeye hakim kılmak istiyor. Parti rozetini sökerek çıktığı yolda, ‘Herkesin Cumhurbaşkanı’ olmak için emin adımlarla ilerliyor. Sizlerden bu duruşa sahip çıkmanızı istiyorum. Kutuplaşan değil kucaklaşan bir Türkiye için oylarınızı Sayın Muharrem İnce’ye verin. Türkiye’nin her yerini Çaycuma kılmak için bir oy CHP’ye, bir oy da Muharrem İnce’ye”  şeklindeki ifadelerle tamamladı.

ÇAYCUMA BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLDU

Kantarcı daha önce yayımlanan videosunda da, “Çaycuma Belediye Başkanlığına seçilişimin üzerinden dört yıl geçti. Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediğimiz bu dört yılda, insan odaklı yaklaşımlarla, son derece çağdaş, yaşanabilir bir kent yarattık. Çaycuma’nın, kısa sürede tüm altyapısını yeniden yaptığımız gibi, huzurun, güvenin, adaletin kenti haline de getirdik. ‘Yavaş şehir’ vizyonuyla verdiğimiz hizmetlerle, ilçemiz, Batı Karadeniz Bölgesinin parlayan yıldızı oldu” demişti.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ EN YÜKSEK BELEDİYELERİN BAŞINDA CHP’Lİ BAŞKANLAR VAR

Kantarcı ilk videodaki mesajlarını, “Övünerek söylüyorum, Eskişehir, İzmir, Aydın, Muğla, Hatay, Tekirdağ, Çanakkale gibi Türkiye’nin vatandaş memnuniyeti en yüksek belediyelerinin başında mensubu olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partili başkanlar bulunuyor. Bu vizyonu tüm ülkeye yaymak, ülkenin her köşesini aynı bereket, huzur ve güvenle yeniden inşa etmek istiyoruz. Sevgili hemşerilerim şimdi sıra sizde. Görevini başarıyla yerine getirmiş bir insanın huzuruyla, sizlerden, 24 Haziran seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisine ve onun Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye birer oy istiyorum. 24 Haziran’da kendiniz, ülkeniz için sandığa gidin oyunuzu Muharrem İnce ve CHP adayları için kullanın” diyerek bitirmişti.

Editör: Haber Merkezi