Hafta boyunca etkili olan kar yağışından sonra sokağa çıkma kısıtlamasından yararlanan Kilimli Belediyesi, hafta sonunda tüm ekipleriyle kentin her bir noktasında çalışma yürüttü.

Kilimli Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu hafta sonunda ekipleriyle sahada hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.
Cadde ve sokaklar yıkandı, hasar gören yaya kaldırımları onarıldı, arıza oluşan su, kanalizasyon hatları tamir edildi ve kenti güzelleştirmek için çiçekler dikildi.
Kar yağışının hafta boyunca etkili olduğu ilçede Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkadı. Ekipler ana yol kenarlarında ve mahalle aralarında çöp temizliği yaptı. Yaya ve araç trafiğinin kısıtlama nedeniyle az olmasını fırsata çeviren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kar ve buzlanmadan dolayı zarar gören yaya kaldırımlarında bakım, onarım çalışması yaptı. Buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yaptı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri arıza oluşan su ve kanalizasyon hatlarında onarım çalışması yaptı. Park ve Bahçeler birimi çalışanları şehri güzelleştirmek için çiçek dikim ve bakım çalışmasını sürdürdü.
Zabıta, İtfaiye ve diğer ilgili müdürlükler de kendi alanlarıyla ilgili çalışmalarına devam etti.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi