Devrek'te karantina altında bulunan Velibeyler Köyü Merkez Mahallesi'ndeki vatandaşların gıda ve temizlik ürünü ihtiyaçları Kızılay tarafından karşılanıyor.

Koronavirüs  nedeniyle karantina altına alınan Devrek ilçesi Velibeyler Köyü Merkez Mahallesi'nde bulunan 37 hanenim tüm gıda ve temizlik ürünleri ihtiyacını Kızılay karşılıyor.
Kızılay başkanı Aydın Ergenç beraberinde Kızılay Devrek koordinatörü Aydın çorba ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte Devrek velibeyler Köyü Merkez Mahallesi'nde karantina altında bulunan 37 hanenin gıda ve temizlik ürünleri ihtiyaçlarını temin ettiler.

Kızılay Devrek koordinatör Aydın çorba yaptığı açıklamada velibeyler köyünde 37 hanenin karantina altına alındığını ifade etti

Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç de yaptığı açıklamada, "Devrek ilçesi velibeyler köyünde bulunan Merkez Mahallesi'ndeki coronavirüs nedeniyle 37 tane karantina altına alındı. üç günden beri kızılay olarak buradayız ve karantina bitinceye kadar burada olmaya devam edeceğiz. Kızılay olarak karantina altında bulunan hanelerin temizlik ve gıda ürünleri ihtiyacını karşılayacağız.
Evde kal Devrek, evde kal Zonguldak, evde kal Türkiye. Lütfen yapılan evde kalın çağrılarına kulak verin. Bu corona virüs'ten en kısa zamanda kurtulacağız Allah'ın izniyle" ifadesini kullandı.
(HABER- ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi