AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na, Alaplı ilçesinin taleplerini ileten bir dosya sundu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil  Karaismailoğlu ile Ak Parti İl Başkanlığı binasında bir araya gelen Karacan, Filyos Limanı, Mithatpaşa Tünelleri gibi bir çok projeyi yerinde incelemek için Zonguldak'a gelen ilçenin başlıca sorunlarından olan Alaplı Balıkçı Barınağı’nın girişinin temizlenmesi ve  mendirek projesi, Zonguldak’a giden yolda vatandaşların Ereğli şehir merkezine girmeden Zonguldak yoluna ulaştıracak olan Alaplı-Ereğli alternatif yol projesi ve Alaplı Çayı'nın denize döküldüğü noktadaki mendirek projelerinin hayata geçirilmesi için talepte bulundu. 

Taleplerini, bir dosya ile Bakan Karaismailoğlu'na sunan Karacan, "Sayın bakanımız bizleri dikkatlice dinledi ve notunu aldı. ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. ilçemizin sorunlarını çözmek ve projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz" dedi. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi