İYİ Parti Kozlu Gençlik Kolları Başkanı Levent Karadağ oldu.
31 Mart yerel seçimlerinin en genç muhtar adayı İYİ Parti Kozlu Gençlik Kolları Başkanı oldu.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Güney Mahallesi Muhtar adayı olarak genç yaşta seçmen  karşısına çıkan İlçe halkının yakından tanıdığı  Levent Karadağ İYİ Parti'ye katıldı.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş yaptığı açıklamada, "31 Mart Yerel Seçimlerinde 22 Yaşında seçmenin karşısına Güney Mahallesi Muhtar adayı olarak çıkan Levent kardeşimiz azim ve kararlılıkla çalışmış çalmadık kapı bırakmamıştı, İlçe halkına  daha faydalı işler yapabilmek için İYİ Partimize katılmıştır."dedi 
İyi Parti Kozlu İlçe Başkanı Adıbaş, "Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener Hanımefendi gibi bizlerde gençlerimize önem veriyoruz.Gençler bizim ve ülkemizin geleceğidir.Levent kardeşimizin seçim çalışmalarını yakınen izleyip, takip ve takdir etmişimdir"ifadesini kullandı.

Ender Adıbaş, Levent Karadağ 'ın layıkıyla bu görevi yerine getireceğine inandığını belirterek kendisinin İYİ Parti Kozlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına getirildiğini belirtti.
Adıbaş, "Levent Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, gençlerimizin Levent başkanla uyum için de bir birliktelik sergileyerek çalışacaklarına inanıyorum kendisini kutluyor gençliği Levent Başkanımıza emanet ediyoruz dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi