İŞTE BELGESİ

*** İlimizde şantajcı kimliği ile tanınan malum gazetecilerin ARELEL Şirketine yönelik karalama kampanyaları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası ile sona erdirildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve üst düzey belediye yetkilileri ile bazı belediye meclis üyeleri hakkında soruşturma izni verilmesine ilişkin başvuru üzerine İçişleri Bakanlığı’nca yapılan inceleme ve araştırma sonucunda “SORUŞTURMA İZNİ VERİLMEMESİNE” karar verildi.

*** Sözkonusu karar metninde ARELEL firmasının “en uygun teklif verdiği durumlarda işleri aldığı” belirtilerek, ayrıca haklarında inceleme yapılan belediye görevlilerinin “yasak fiil ve davranışlarda bulunduklarına ilişkin herhangi bir delil bulunmadığı” tespit edildiği vurgulandı.

BUNLAR GAZETECİ Mİ?

*** Hiçbir belge ve delile dayanmadan, araştırmadan, sırf kişisel kin ve husumet nedeniyle Davut Acar ve ARELEL firması hakkında karalama kampanyası düzenleyenlerin gazeteciliği kişisel çıkar hesapları için kullandıkları bir kez daha resmen tescillenmiş oldu.

Davut Acar ve ARELEL firmasına yönelik son yayınların amacı, yeni Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a gözdağı verip, çamur at izi kalsın politikası ile anılan firmanın ticaret hayatına zarar vermekti.

Bu arada Ogan Göktürk gibi mesleki kariyeri yüksek, belediyede dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile tanınan bir teknik adamı da karalama kampanyasına dahil etmek bu sözde gazetecilerin bir hamlesi olarak ortaya çıktı.

Amaç, Ogan Göktürk’ü devre dışı bırakıp, kendilerine yakın bazı isimlere çanak tutmaktı.

ÖMER SELİM ALAN’A SÖYLENMEDİK LAF BIRAKMADILAR

Bu malum ve sözde gazeteciler seçim sürecinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın aleyhinde çalışıp, seçilmesine engel olmaya çalıştı. Sabah-akşam CHP’nin bayrağını sallayıp, Ömer Selim Alan’ın seçim kaybetmesi için söylenmedik laf bırakmadılar.

Ömer Selim Alan seçimi kazandıktan sonra ise hiç yüzleri kızarmadan, hiç utanmadan, hiç sıkılmadan herkesten çok Ömer Selim Alan’cı olmaya ve Ömer Selim Alan’a akıl verip, kendilerince yönlendirmeye çalışıyorlar.

Malum gazetelerin karalama kampanyasına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile verilen resmi cevap

İŞTE BELGESİ, YORUMSUZ OLARAK YAYINLIYORUZ.


Editör: Haber Merkezi