Zonguldak Belediye Meclis Eylül ayı 1. Birleşimi gerçekleştirildi.

Ağustos ayında yapılan tatilin ardından meclis toplantıları Eylül ayı ile yeniden başladı.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Eylül ayı 1. Birleşiminde 7 madde görüşüldü.

Yoklama ve açılışın ardından, kömürspora otobüs kiralanması maddesinde bulunduğu;

 
--Türkcell Süperonline İleşitim Hizmetleri A.Ş. tarafından şehrimizde yapılacak olan çalışmalarda; Belediyemize ödeyeceği kazı metre tül fiyatın belirlenmesi, tahrip olan yerlerin ilgili şirkete bedelsiz yaptırılması; bu konularda yazışma, sözleşme yapılabilmesi ve tüm bu hususlarla ilgili olarak da Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki yazısı.

 
--Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde, şehrimizin temsili hususu da göz önünde bulundurularak, şehiriçi ve şehirdışı katılımın ve uluşımın sağlanması amacıyla, Belediyemizin ve Belediyemize yapılabilecek taleplerin karşılanması maksadıyla; en az 43 koltuk kapasiteli bir otobüsün kiralama yöntemiyle temini ve bu konularda yazışma, sözleşme yapılabilmesi ve tüm bu hususlarla ilgili olarak da Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki yazısı.

--Ontemmuz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 169 Ada, 26 Parsel sayılı taşınmazda bulunan Belediyemize ait 466231/516231 hissenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığına devrinin yapılması ve devir işlemleri için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi ile ilgili yazısı.

Oy birliğiyle Meclis plan ve bütçe komisyonuna havale edildi

Mecliste aralarında Çınartepe de Küçük Sanayi sitesi ile nazım imar planı değişiklikleri de içeren dört madde ise toplu şekilde okunarak oybirliğiyle imar komisyonuna havale edildi.

Meclisin ikinci birleşimi 6 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi