Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, muhalefetin asfalt ile ilgili eleştirilerine sert tepki gösterdi.

Zonguldak'ta dökülen asfalt ile ilgili özel idareye yönelik eleştirileri cevaplayan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, "Sonuçta Zonguldak bizim ilimiz. Muhalefetin bu noktada bizi eleştirmesine hiç lüzum yok. Ben gereksiz olarak görüyorum. Çünkü yapılan hizmet tüm vatandaşlarımıza yapılıyor. Siyasi görüşü her ne olursa olsun. Ben bu noktada Ömer Selim Alan'ı tebrik etmek istiyorum. 6 aylık bir zaman geçmesine rağmen baktığımızda hizmetin ivme kazandığını görüyoruz. Çaydamar yoluna da katkı verdik. Gazipaşa’da yapılan hizmet de şu noktada güzel bir hizmet.  Bu Zonguldak'ımızın ihtiyacı olan bir şeydi.Bunu eleştirmenin hiçbir mantığı yok.'' ifadesini kullandı.
ASFALT PLENTLERİMİZİ VE ARAÇ VE GEREÇLERİMİZİ YENİLEMEK İSTİYORUZ
Önümüzdeki yıla kadar asfalt ve araç ve gereçlerini yenilemek istediğini belirten İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli şunları ifade etti: "Kasım ayı bizim bütçe ayımız. Bu sene kendimize meclis olarak bir hedef koyduk. Asfalt plentleri ve araç bakım evlerinde araç gereçlerle ilgili sorunlarımız var. Biz 2020 bütçesinde yaklaşık olarak araçların yenilenmesi hem de şantiyelerde ki araç gereç noktasında yeni araç gereç noktasında yaklaşık olarak 25 ile 30 milyon lira arasında bir kaynağa ihtiyacımız var.Bütçe çalışmalarında bu kaynağı ortaya çıkartıp araç ve gereçlerimizi yenilemek istiyoruz. Tabii ki gayemiz memleketimize hizmet etmektir. Malum önümüzdeki zaman dilimi kış ve kışın deforme olan yollarımızın bakım ve onarımı ile ilgili program hazırlamamız gerekiyor. Önümüzdeki yıl daha güzel olacak düşüncemizi amacımıza maksadımıza ulaşmış olacağız."
RECEP DEMiRTAŞ'LA UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ
Gazetecilerin İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ın görevden alınması söz konusu ile ilgili sorusunu cevaplayan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Recep Demirtaş ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek şunları kaydetti; ''Hareket noktamız da buradaki bürokrat arkadaşlarımız ve genel sekreterimiz var. Bu işleri birlikte konuşarak planlıyoruz. Sonuçta bizim meclis noktasındaki amacımız var gayemiz var ve bu yıl hizmet noktasında başarılı olduğumuz bir yıl. Ben bu konuda arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum, idaremize teşekkür etmek istiyorum.Bir problem gözükmüyor. Değişimi ile ilgili bir durumunun da söz konusu olacağına inanmıyorum. Şuan daki çalışma ortamımız gayet güzel ve Recep Demirtaş ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz"dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi