Özel İdare ekipleri teyakkuzda

Şiddetli kar yağışı sebebiyle kapanan köy yolları 24 saat ve 3 vargdiya olarak Özel İdare ekipleri ekipleri  tarafından ulaşıma açılıyor.

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Gürol Karayılmaz, kış lastiği ve zinciri olmayan araçların köy yollarına gitmemesi uyarısında bulundu.
Kozlu Üçköy'de karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Kareyılmaz, personeli çikolata ikram etti.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesine bağlı Üçköy Abacıoğlu Mahallesi’ndeki 40 cm karlı yollar il Özel idare ye bağlı iş makineleri tarafında ulaşıma açılıyor.

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral karayılmaz, karla mücadele çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

*İl Özel idare genel Sekreteri Ahmet Güral karayılmaz” Bu sene memleketimize çok güzel kar yağdı. Şu anda Kozlu ilçemizin Üçköy mevkiinde yaklaşık 600 rakımlı bölgesinde bulunmaktayız. Burası Zonguldak'ın en çok kar alan bölgesinden biri. Bugün sabahtan bu yana arkadaşlaımız üçüncü kez bu yolu açıyorlar.Biz de burada ekip arkadaşlarımızla birlikte olup onlara destek vermek istedik. 
Ayrıca beycuma beldemizde yoğun bir kar yağışı var ve ereğlinin yalı bölgesinde çalışmamız var.
Çaycuma ve Gökçebey ilçelerimizde fazla mücadele etmemize gerek yok."

ZİNCİRİ VE KIŞ LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLAR YOLA ÇIKMASIN
Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz,  kış lastiği ve zincir olmayan araçların yola çıkmaması uyarısında bulunarak sözlerini şekilde devam etti
"Yoğun kar yağışı şu an için devam edeiyor ve  buda ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor. Zincirsiz şu anda Zonguldak‘ta çıkamayacağınız hiçbir yolumuz yok. Ama kış lastiği ve zincir olmadan hiçbir arkadaşımız köy yollarını kullanmamalarını Buradan önemle araç sürücülerini uyarmış olalım 

EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, "Burası güzel bir ortam ancak ulaşımı etkilediği içinde kimileri içinde rahatsız edici bir durum. İl Özel idare adına çalışan karla mücadele ekiplerimize teşekkür ediyoruz." Dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi