Zonguldak belediye Meclisi’ni Şubat ayı ikinci birleşimi yapıldı.Belediye Başkanı Muharrem Akdemir başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde çeşitli karalar alındı.

Toplantı açılış ve yoklama ile  başladı ve ardından gündem madelerin  görüşülmesine geçildi.

NERGİS PARK’A YOLCU OTOBÜSLERİNİN YOLCULARINI İNDİREBİLMELİRİ İÇİN DURAK YAPILDI

Toplantıda Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 22.01.2019 tarih ve 11 sayılı, şehirdışından gelen köy minibüsleri ile büyük otobüslerin şehir merkezine girmeden yolcularını indirebilmeleri için Nergis Park kenarında yolcu indirme cebi yapılması talebi hakkındaki Trafik Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi. Buna göre Terminal karşısında bulunan Nergis park’ta yolcu otobüsleri ve köy minibüsleri yolcularını indirebilecekler.

İTFAİYE PERSONELİNE AYLIK 382 LİRA FALCA ÇALIŞMA ÜCRETİ VERİLECEK

İtfaiye Müdürlüğünün 09.01.2019 tarih ve 3 sayılı. Belediye bünyesinde görev yapmakta olan memur itfaiye personellerinin 2019 yılı fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşülerek karara bağlandı. Buna göre memur itfaiye personeline aylık 382 lira fazla çalışma ücreti verilecek.

ZABITA PERSONELİNE 381 LİRA AYLIK FAZLA ÇALIŞMA ÜCRETİ VERİLECEK..

Zabıta Müdürlüğü’nün 16,01.2019 tarih ve 23 sayılı. Belediye bünyesinde görev yapmakta olan memur zabıta personelinin 2019 yılı fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşülerek oy birliği ile kara bağlandı. Buna göre zabıta personeline aylık fazla çalışma ücreti olarak 381 lira ödenecek.

ATIK SU BEDELİ KAMU KURUMLARINDA “KDV HARİÇ 1.85 TL” OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün 10.01.2019 tarih ve 52 sayılı, Belediye 2019 Yılı Gelir Tarifesinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına uygulanmakta olan atık su bedelinin yeniden belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi. Buna göre gelir tarifesi bendindeki madde;  KDV hariç 1.85 TL olarak değiştirildi.Mecliste ayrıca zabıta, ulaşım ve mali hizmetler müdürlüğünün çok sayıda komisyondan gelen raporu oy birliği ile kabul edildi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi