Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün başlatmış olduğu ''7 den 70'e Yüzme Bilmeyen Kalmasın'' sloganıyla yüzme öğrenme etkinliği başladı. Kilimli ilçe Kaymakamı Nevzat Taşdan, program sonunda velilere teşekkür etti.

Kilimli İsmet İnönü ilkokulu Öğrencilerinin Havuz keyfi

Merkeze bağlı Kilimli ilçesinde Eğitim Öğretim veren İsmet İnönü İlkokulu öğrencileri Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün başlatmış olduğu 7 den 70'e Yüzme Bilmeyen Kalmasın sloganıyla başlatmış olduğu etkinlik çerçevesinde öğrenciler uzman öğreticilerin gözetiminde hem yüzme öğreniyorlar hemde günün yorgunluğunu atıyorlar.Kilimli İsmet İnönü ilkokulunun  3 ve 4. Sınıflarının katıldığı faaliyette öğrencilerin hoşça vakit geçirdikleri gözlenirken oldukça renkli görüntülere de sahne oldu.

Kilimli İlçe Kaymakamı Nevzat Taşdan, ,Belediye Başkanı Kamil Altun, Ak parti il ve ilçe temsilcileri il ve ilçe  Spor müdürleri , ilçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Halk Eğitim Müdürü ve İsmet İnönü ilkokulu Müdürünün katıldığı programda veliler de çocuklarını desteklemek için salonda hazır bulunmaları memnuniyetle karşılandı. Kilimli ilçe Kaymakamı Nevzat Taşdan, program sonunda velilere teşekkür ederek böyle faaliyetlerde desteklerinin devam etmesi dileğinde bulundu. Programın her öğrencinin 8 saatlik bir eğitim programından geçirilinceye kadar devam edeceği bildirildi .
(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi