Kdz. Ereğli Belediyesi hizmetleri Haziran-Temmuz aylarında taçlandı. Başkan Halil Posbıyık, kentin geleceğini ilgilendiren ve kamuoyunda önemli bir yer tutan ‘Kıyı Sahil ve Kentsel Dönüşüm’ projesini açıkladı. Halk Kafe hizmete girdi. Oyuncak Evi çocuklarla buluştu. Ereğli’nin kurtuluşunun 101. Yılında Ereğli tanıtım klibi hazırlandı. Plaj tesislerinde sezon açılışını Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptı. Gençler için 2 semt sahası hizmete girdi. Kdz. Ereğli trafiğini rahatlatacak alternatif yolların açılmasına başlandı. Kdz. Ereğli Belediyesi uzun yıllar sonra Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Zonguldak’ın 5 Milletvekiline ev sahipliği yaptı.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Haziran ve Temmuz ayı faaliyetleri şu şekilde:

POSBIYIK, YENİ SAHİL DOLGU PROJESİNİ AÇIKLADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, içerisinde cami, yat limanı, bisiklet, yaya yürüyüş yolları, deniz seyir terasları, kitap okuma yerleri, kafeterya ve lokanta gibi günübirlik tesisler, amatör balık tutma yerleri, çekek koruma alanı, fener ve sahil trafiğini rahatlatacak park yerleri bulunan deniz dolgusu ile yapılacak ‘Kıyı Sahil ve Kentsel Tasarım Projesi’ni kamuoyuna açıkladı.

KDZ. EREĞLİ’NİN KURTULUŞUNUN 101. YILINDA ORHAN GAZİ BÜSTÜ AÇILDI

Kdz. Ereğli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünde, Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından yaptırılan, kent tarihinde önemli bir yere sahip, Osmanlı İmparatorluğu’nun 2’nci Sultanı Orhan Gazi’nin büstü açıldı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Bölgemiz Orhan Gazi döneminde Türkleştirildi. Bu anlamlı günde büstünün açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Posbıyık heykeltıraş Metin Yurdanur’a teşekkür etti.

HALK KAFE AÇILDI

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından modern bir şekilde yeniden inşa edilen Halk Kafe sezona ‘merhaba’ dedi, açılışı kent protokolü tarafından yapıldı. Başkan Halil Posbıyık, 4 mevsim hizmet verecek modern, ucuz kafeyi halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

KDZ. EREĞLİ SEVGİ, BARIŞ PLAJI VE DOSTLUK MESİRE ALANI’NDA SEZON AÇILDI

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından işletilen Sevgi, Barış Plajı ve Dostluk Mesire Alanı’nda Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla sezon açılışı yapıldı. Vali Tutulmaz, Ereğli Belediye Plajı’nın güvenli olduğunu ve turizme önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Belediye Başkanı Halil Posbıyık da bu yıl Barış Plajı’nda yapımına başlanan Aqua Park ve yüzme havuzunun sezon ortasına yetiştirileceğini müjdeledi.

OYUNCAK EVİ, ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Kdz. Ereğli’de, oyuncakların diliyle toplumsal, tarihsel değişimi gençlere, çocuklara anlatabilmek, büyüklerle çocuklar arasında köprü oluşturmak, farklı kültürleri çocuklara göstermek, çocukların kişisel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla yola çıkan Oyuncak Evi kapılarını açtı.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından hazırlıkları tamamlanan ve pandemi nedeniyle açılışı bir süre ertelenen Oyuncak Evi’nin resmi açılışı kent protokolünün katılımıyla yapıldı.

İnönü Parkı’ndaki Oyuncak Evi’nin açılış törenine Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Taner Gün, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Ankara Üniversitesi Çocuk Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Müge Artar, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, diğer protokol üyeleri kreş ve anasınıfı çocukları ile aileleri katıldı.

VALİ TUTULMAZ OYUNCAK EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Kdz Ereğli’deki programı kapsamında, Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Evi’ni gezdi. Atölyede çocukların oyunlarına katılan ve onlarla aynı masa etrafında küçük sandalyelere oturan Tutulmaz, çocukluk anılarından söz etti. Vali Tutulmaz’a Ereğli protokolü de eşlik etti.

VALİ TUTULMAZ, KDZ. EREĞLİ İTFAİYESİ’NE BAŞARI BELGESİ VERDİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek 16 Mayıs gecesi Bizim Toptan Mağazası’nda yaşanan yangının kontrol altına alınması ve yanında bulunan petrol istasyonuna sıçramaması için büyük mücadele eden itfaiye erlerine başarı belgesi verdi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık da İtfaiye’ye yeni bir bina yapma çalışmalarına başladıkları müjdesini verdi.

KURTULUŞUN 101’İNCİ YILINDA SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK İÇİN SÖYLEDİLER

Kdz. Ereğli’nin kurtuluşunun 101’inci yılına özel hazırlanan, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya koyan ‘Sevgi, Barış, Dostluk İçin Söyle’ projesinin galası yapıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi’nin öncülüğünde 60 kişilik sanatçı ve gönüllü ekibin hazırladığı klip Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile protokol ve davetlilerin beğenisini kazandı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, klipte yer alan ve kendisinin de bir bölümünü seslendirdiği bir türküyü sanatçı ve gönüllülerle birlikte söyledi.

BÖLÜCEK-ÇOLAKLARALTI SU HATTI YENİLEME ÇALIŞMASI

Kdz. Ereğli Belediyesi mahallelerde ihtiyaç duyulan alt yapı hizmetlerini planlanmış şekliyle sürdürüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Bölücek Mahallesi ile Hamzafakılı Mahallesi Çolaklaraltı arasındaki 800 metre içme ve kullanma suyu hattı yenileme çalışmaları yaptı.

TARİHİ SU KEMERLERİ YOLU

Kdz. Ereğli Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel mekanlarına ulaşımı kolaylaştırmak için başlattığı çalışmalar kapsamında Roma dönemine ait tarihi Su Kemerleri yolunu yapıyor.

KEPEZ YOLU YAYA KALDIRIMLARI

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin destekleriyle Enerji-SA tarafından Devrek yol ayrımı ile Kepez arasındaki enerji hatlarının yer altına alma çalışmaları nedeniyle bozulan yaya kaldırımları yeniden yapıldı.

BELEN YENİMAHALLE ŞEHİR VE ŞEHİT MEZARLIĞI’NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Belen Yeni Mahallesi’nde yapılan Yeni Şehir ve Şehit Mezarlığı’nda çalışmalar sürüyor. Başkan Posbıyık, 82 dönüm alan üzerine Karadeniz bölgesinin, bütün hizmetleri bünyesinde toplayacak en büyük mezarlığını yaptıklarını belirterek, “Tepe noktaya Milli Savunma Bakanlığı’nın ilgili yönetmelikleri doğrultusunda Şehitler Mezarlığı da yapıyoruz. İçerisinde tören alanı, cami, gasilhane ile diğer müştemilatları da olacak” dedi.

SAHİLDEKİ AĞAÇLARIN ARTIK KİMLİKLERİ VAR

Kdz. Ereğli Belediyesi, kentteki 68 çeşit ağacın önüne tanıtım tabelaları astı. Tabelalardaki karekodları akıllı telefonlarınıza okutarak ağaç ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Böylece sahil şeridi aynı zamanda açık hava ağaç müzesine dönüştü.

ZONGULDAK PROTOKOLÜ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE BULUŞTU

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın önderliğinde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve siyasi parti ilçe başkanları Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ev sahipliğinde Kdz. Ereğli Belediyesi’nde bir araya geldi. Posbıyık, iktidar, muhalefet milletvekillerini ve il yönetimini Ereğli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Ereğli halkı adına bu birliktelik için sizlere teşekkür ediyorum. Biz yerel yönetimlerde siyaset olmaması gerektiğine inanıyoruz. Bugünkü program bunun ilk işareti olsun” dedi. Vali Tutulmaz da katılımcı bir bakış açısıyla gerçekleşen toplantı için teşekkür etti, “Ereğli ve ilimiz için bugün önemli bir gün” dedi. Posbıyık ziyarette kentin yeni vizyon projesi Kıyı Sahil ve Kentsel Tasarım Projesi ile diğer konularda bilgilendirmede bulundu.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYE PLAJI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi Sevgi, Barış Plajı ve Dostluk Mesire Alanı, sezonun açılmasıyla birlikte halkın yoğun ilgisini görüyor. Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın belediye işletmesine kazandırarak halkın hizmetine açtığı Barış Plajı ise modern yüzü, güvenli ve temiz hizmetiyle özellikle okul turlarının adresi olmuş durumda.

KDZ. EREĞLİ’DE 2 SEMT SAHASI DAHA AÇILDI

Kdz. Ereğli Belediyesi, 2 semt sahasını daha gençlerin hizmetine açtı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 2013 yılından itibaren toplam 11 semt sahası hizmete açtıklarını belirterek “Bundan sonra uygun yerlerde spor sahaları yapmaya devam edeceğiz” dedi. Açılışta, Türkiye Kadın Futbol Ligi’nin kurulmasında ilham kaynağı olan Ereğli Şalvarspor ve Yazmalıspor gösteri maçı yaptı.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, DENİZDEN ÇÖP ÇIKARDI

Kdz. Ereğli Belediyesi, çevre duyarlılığına dikkat çekmek için Ereğli sahilinde denizden çöp çıkardı. Dalgıçların su yüzüne çıkardığı çöp çeşitliliği hayretler uyandırdı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ‘Deniz, hava ve toprak kirliliğine’ karşı herkesi duyarlı davranmaya davet etti.

MÜSİAD YÖNETİMİ BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

Posbıyık, gerçekleştirdikleri genel kurul sonrası Abdulkadir Çınar başkanlığında oluşan MÜSİAD Kdz. Ereğli yeni yönetimini kabul etti.

TİRE BELEDİYE BAŞKANI DURAN, POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

İzmir Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

CÜRUF TESİSİ MÜHÜRLENDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi, Kıyıcak Mahallesi sınırları içerisinde kaçak ve ruhsatsız olarak kurulmaya çalışılan cüruf tesisinde ilk kurulum aşamasından itibaren gerekli inceleme ve tespitlerini yaparak İmar Kanunu gereği faaliyetleri durdurdu ve mühürleme işlemi gerçekleştirdi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ÖZTUNÇ BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ile CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve İlçe yöneticileri de ziyarete eşlik etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP’li belediyelerin bu dönemde büyük başarı sağladığını vurgulayarak, cüruf tesisisin mühürlenmesi nedeniyle teşekkür etti. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Ereğli önümüzdeki dönemde şantiyeye dönecek ve Sayın Genel Başkanımızı buraya davet edeceğiz” dedi.

HERKÜL KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kdz. Ereğli Herkül Doğa ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Taner Tatoğlu ve yönetimi, ‘Büyük Doğa Sporları’ etkinliğinin ardından Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek katkıları için teşekkür etti.

KDZ. EREĞLİ VETEREN FUTBOL TAKIMI’NDAN BAŞKAN POSBIYIK’A ZİYARET

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı Başkanı Ayhan Altuntaş, Teknik Direktör Gökhan Tan ve yöneticiler Soner Şen, Adem Demirtaş ile Hasan Ulusoy’u kabul etti. Altuntaş, verdiği destek için Posbıyık’a teşekkür etti.

BAŞSAVCI YÜCEDAĞ’DAN BAŞKAN POSBIYIK’A VEDA ZİYARETİ

HSYK Yaz kararnamesi ile Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a veda ziyaretinde bulundu.

KENT KONSEYİ, BAŞKAN POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Osman Yavuz ve Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

CHP’Lİ VEKİLLER KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

CHP’nin Zonguldak’ta 23 milletvekili ile yaptığı ziyaretler kapsamında İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP’li Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ BAYRAM ÖNCESİ GIDA YARDIMINDA BULUNDU

Kdz. Ereğli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulundu. Başkan Posbıyık, “Zor dönemlerden geçiyoruz. İhtiyacı olan her ailenin yanındayız” dedi.

BAYRAM GÜRKAN İÇİN BELEDİYEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden CHP Eski İlçe Başkanı ve Kdz. Ereğli Belediyesi Eski Meclis Üyesi Bayram Gürkan için belediye binası önünde tören düzenlendi. Başkan Halil Posbıyık, Bayram Gürkan’ın beyefendi ve saygın kişiliğiyle Ereğli’de iz bıraktığını belirterek, “1971’de CHP Gençlik Kolları’nda çalışmaya başladığımda Bayram Gürkan gibi 4-5 kişi bize ağabeylik yaptı, yol gösterdiler. Onların zamanında particilikte saygı vardı, büyüklere hürmet vardı. Onu unutmayacağız” dedi.

BAŞKAN POSBIYIK SAHADA, ÇALIŞMALARI BİZZAT TAKİP EDİYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde takip etti. Ereğli – Kandilli arası Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Balık Restoranı inşası, Belen Yeni Şehir ve Şehit Mezarlığı ile Barış Plajı çalışmalarını inceleyen Posbıyık, Belen Yeni Şehir ve Şehit Mezarlığı çalışmasına iş makinesi desteğinde bulunan Erdemir yönetimine teşekkür etti.

BARIŞ PLAJI’NDA AQUA PARK KURULUMUNA BAŞLANDI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Barış Plajı’nda yapılan peyzaj düzenlemeleri ile Aqua Park ve Yüzme Havuzu çalışmalarını inceledi. Aqua Park için malzemelerin geldiğini açıklayan Başkan Posbıyık, “Montaj çalışmaları bitince Aqua Park ve Yüzme Havuzu hizmete girmiş olacak” dedi.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ MEVLİD OKUTTU

11 BİN ÇİÇEK FİDESİ, 3 BİN KİŞİYE KAVURMA DAĞITILDI

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından şehir mezarlığında Kurban Bayramı arifesinde geleneksel olarak Mevlid-i Şerif okutuldu. Kabir ziyaretinde bulunan halka 11 bin çiçek fidesi verildi. 3 bin kişiye kavurma dağıtıldı.

OYUNCAK EVİ’NDE ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Evi’nde atölye çalışmaları başladı. Her hafta cumartesi günleri camdan sepete, tahta oyuncaktan dramaya, animasyondan, origamiye kadar pek çok sürpriz çalışma yapılıyor. Veliler, (372) 310 01 44 no’lu telefonu arayarak ve bizzat gelerek kayıt yaptırabiliyor.

KUMSALDA CANLI MÜZİK KEYFİ…

Kdz. Ereğli Belediyesi, Barış Plajı’nda her hafta cumartesi akşamları yerel sanatçıların katılımıyla canlı müzik dinletisi düzenliyor. Barış Plajı, karaoke, dans gösterileri, kum voleybolu, deniz voleybolu ve çeşitli yarışmalarla eğlencenin yeni adresi oldu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın halkın hizmetine kazandırdığı Barış Plajı, 2’nci yılında canlı müzik dinletileri ve çeşitli yarışmalara ev sahipliği yapıyor.

OYUNCAK EVİ WEB SAYFASI YAYINDA

Oyuncak Evi’yle ilgili gelişmeler ve etkinlik programları bundan böyle Kdz. Ereğli Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarının yanı sıra özel web sayfasından takip edilebilecek. oyuncakevi.kdzeregli.bel.tr adresine girilerek atölye etkinlik programına, ilgili haberlere ve iletişim bilgilerine ulaşılabilecek.

KDZ. EREĞLİ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK ARA YOLLAR AÇILIYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kepez, Uzunçayır, Belen ve Yeni Belen mahallelerini birbirine bağlayacak olan, şehir merkezi trafiğine de rahatlama getirecek alternatif yol Belen – Mavişehir – Mahmut Paşa hattında yol açma çalışmalarına start verdi. ‘Ereğli’de trafik sorununu çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız’ diyen Posbıyık, “Bu yolun açılması için uzun yıllar gayret ettim. 18’inci madde uygulaması ile yola terkler yapıldı, ifrazlar tamamlandı. 20 metre genişliğinde ara yollarla birlikte 4 km. uzunluğundaki yolun açılması için çalışmalara başladık. Ereğli’mize hayırlı olsun” dedi.

POSBIYIK, YENİ ŞEHİR VE ŞEHİT MEZARLIĞI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belen Yenimahalle’de yapılan Şehir ve Şehit Mezarlığı’nda yapılan çalışmaları inceledi. Defin işlerine başlandığını açıklayan Başkan Posbıyık, “İnşallah şehit olmaz ama olursa da aziz şehitlerimize yaraşır Şehitler Mezarlığı yapıyoruz” dedi.

BELEDİYE, EREĞLİ’YE ÖRNEK KREŞ YAPIYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir İlkokulu karşısındaki eski 2. El Oto Pazarı’nın olduğu alana Çocuk Bakım Evi ve Kreş yapacaklarını açıkladı. Örnek bir proje hazırladıklarını söyleyen Posbıyık, “Çocuklar sadece eğitim almasın, uygulamalarla, hayvanlarla, çiçeklerle, sebzelerle, tohumlarla bir arada olsun ve süreç içinde yer alsın diye bir hedefimiz var” dedi.

BAŞKAN POSBIYIK, HAZİRAN VE TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTILARINDA BELEDİYENİN YAPACAĞI DİĞER PROJELERİ AÇIKLADI

“ÇARŞI ÜZERİ KAPANACAK”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, meclis toplantısında çarşı esnafını sevindirecek bir müjde verdi. Posbıyık, “Vatandaşlarımız çarşı içine akşam karanlıkta giremiyor, çoluk çocuğuyla alışveriş yapamıyor. Daha önce örneğini yaptığımız gibi yeni teknolojilerle çarşı üzerini kapatıyoruz. Proje ihaleye hazırlanıyor, çarşıda hem esnafımız hem vatandaşlarımız pırıl pırıl, ışıklar içinde geç saatlere kadar alışveriş yapma imkanına kavuşacak” dedi.

GÖZTEPE KÖPRÜSÜ ÜZERİNE 180 ARAÇLIK OTOPARK YAPILACAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kentin en temel sorunlarından biri haline gelen trafik sorununu çözmek için meclis üyeleriyle ant içtiklerini söyledi. İstanbul Teknik Üniversitesi ile bilimsel bir çalışma sürdürdüklerini açıklayan Posbıyık, “Göztepe Köprüsü üzerine 180 araçlık otopark yapacağız. Ayrıca Balı-Hastane arası çevre çevre yolu çalışmasına başladık” dedi.

KDZ. EREĞLİ’YE 2 YENİ KAFE

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir Sineması altına ve İş Bankası yanına 2 yeni kafe yapacaklarını açıkladı. Posbıyık Amfi Tiyatro’nun da üzerini kapatacaklarını söyledi.

POSBIYIK’TAN OYAK/ERDEMİR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediyenin Erdemir ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirterek, “Ticari, sosyal ve sportif alanlarda artık Erdemir, Ereğli’ye açılmaya başlayacak. Genel Müdür Cem Oral’a ve üst kademe Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem’e destekleri için teşekkür ediyorum” dedi. Posbıyık ayrıca Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a çalışmaları için gönülden destek verdiklerini söyledi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi