AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na Kemal Aydın'da aday olacağını açıkladı.
Yusuf Gülay, Ömer Erbay ve Aziz Aydoğdu'dan sonra Kemal Aydın'da AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı'na aday olacağını söyledi.
Parti'nin kurucusu olduğunu ve partiye yıllardır hizmet ettiğini belirten Kemal Aydın aday olacağını belirterek şunları kaydetti:
"Mustafa Çağlayan Başkanımız Ak Parti İlçe Başkanı adayı olmayacağım dedikten sonra Parti'nin birleştirici gücü olarak çevremde bana aday olmam için  sürekli ısrar ediliyor. Ben de bu ısrar üzerine aday olmayı düşündüm. Şu anda il başkanımızla görüştüm, il başkanımızın olurunu aldım. Milletvekillerimizle  görüşüyorum. İnşallah  partimizi daha iyi yerlere getirmek için gayret edeceğim. Bize görev verilirse elimizden geldiği kadar bunu yapacağımızı biliyoruz. Ve bu donanım bizde var altyapı bizde var. Bugüne kadar halen şu anda AK Parti İl Disiplin Kurulu üyeliği görevini yürütüyorum. Aynı zamanda AK Parti Parti eğitim programında Zonguldak'ta ilk kez siyaset akademisi birinciliğini aldım. Cumhurbaşkanımızın Başbakan olduğu dönemde ödülü kendisinden aldım. Bu göreve hazırım İnşallah görevi bana tevcih ederlerse ben de  bu çalışmaları yaparım. Kendimi şanslı görüyorum. Çünkü ben bu partimizin kurucularındanım.Şu anda bizim en büyük sıkıntımız önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimidir. Hiçbir üyemizi kaybetmemek ve diğer siyasi partilerden de yeni katılımlar sağlamamız lazım, yani artıya geçmemiz lazım. 3 milletvekilimiz var bunu 5 yapmamız lazım. Birliği beraberliği sağlayacağız".

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi