Zonguldak'ta kan bağış rekortmemi Kemal Kılıç, 62.kanını Tunceli'ye ve Tunceli'li olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bağışladı.

Zonguldak'ta kan bağış rekortmeni esnaf Kemal Kılıç, 62.kez kan verdi.
Zonguldak Kızılay şehit polis Hasan Bilgin Kan Alma Birimi'nde 62.kez kan bağışını gerçekleştiren Kemal kılıç, tüm herkesi kan bağışına davet etti.
62 kanını Tunceli'ye ve Tunceli'li olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ithaf ettiğini belirten kan bağış rekortmeni esnaf Kemal Kılıç şunları ifade etti:

""Sizin de bildiğiniz gibi biz illere göre gidiyoruz. 62 Tunceli'nin plakasıdır. 62. Kez kanımı ilk önce yurtdışında ve yurt içinde olan bütün Tuncelili kardeşlerimize armağan ediyorum. Artı kendisi de bir Tuncelili olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na armağan olsun. Ayrıca Zonguldak'ı mızın işçisiyle sendikası'nda güzel bir yerleri olan Sayın GMiS yöneticileri Hakan Yeşil, isa mutlu, Hüseyin Kolçak,'a Volkan Yıldız ve Taffun Demir'e, yer altı yer üstünde çalışan bütün madenci kardeşlerimize, şube başkanlığına, Kozlu, Çatalağzı hepsine armağan olsun.  Zonguldak basını mensuplarına armağan ediyorum. Ve de bugün çok sevdiğim bir gazeteci kardeşimizin doğum günüdür kendisine de sizlerin huzurunda armağan ediyorum Sayın Osman Sav'ada armağan olsun. şu an sınırda bekleyen Mehmetçik kardeşlerimize, askerimize, polisimize, özel hareketa hepsine başarılar diliyorum, burunları kanamadan evlerine bir an önce sağ salim giderler. Ayrıca Zonguldakspor'a  da başarılar diliyorum"dedi.
(Haber-Ercan Demir)

""'''

Editör: Haber Merkezi