Birkaç gün önce yayınlanan “CHP’nin Kozlu’daki son şansı” başlıklı yazımız üzerine Kozlu’dan çok sayıda vatandaşımız aradı, birebir aynı düşünceyi paylaşanlar da oldu…

Dediler ki :

“ İyi güzel de, CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı neden hiç eleştirmiyor. Üstelik, birçok toplantıda ikisini yanyana görüyoruz. Kozlu’da herşey güllük-gülistanlık mı? İmar düzenlemeleri halkın lehine mi yapılıyor? Belediyenin taşeron işçileri maaşlarını zamanında alıyor mu? Kozlu Belediyesi çok mu iyi çalışıyor? Cengiz Bank’ın neden hiç sesi-sedası çıkmıyor?” 

Amenna !..

Bunları Cengiz Bank’a soralım…

Cengiz Bank ile ilgili aynı görüşümü tekrarlıyorum. CHP’nin Kozlu’daki son şansı olduğunu ilçedeki yaygın görüş olarak bir kez daha ifade ediyorum.

Cengiz Bank’ın, Kerim Yılmaz ile çeşitli toplantılarda yanyana oturması, bayramlarda veya ilçeyi ilgilendiren çeşitli etkinliklerde bir arada bulunması hem protokol gereği, hem de siyasi nezaket gereği olabilir.

Biri belediye başkanı, biri ana muhalefet partisinin ilçe başkanı…

Bunda eleştirilecek birşey yok.

Siyaset, düşmanlık” veya “husumet” değil, hizmet etme yöntemidir.

Ak Parti’li belediye başkanı ile CHP’li ilçe başkanının, eğer öyle ise, ilçe adına diyalog içinde bulunmaları sevindirici bir durumdur.

Kozlu Belediyesi’nin, pardon, Kerim Yılmaz’ın icraatlarına gelince…

Bu konuda en çok konuşması ve eleştiride bulunması gereken kişinin CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank olması gerektiğine ben de katılıyorum.

Bir izahı vardır herhalde…

(Erhan ÇAKMAK)

Editör: Haber Merkezi