Kilimli Folklor Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Hakan Çakır derneğin kuruluşundan buyana emek vermiş kurucu üyeler,, Dernek Başkanları, eğitmenler, öğrenci ve kursiyerlere abilik ve  ablalık yapmış halkoyuncuları biraraya getirerek dernek geçmişinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.
Göreve geldikten sonra çalışmalara hızla başlayan Başkan Hakan Çakır ve yönetimi Türk Sanat Müziği korosu, bağlama, gitar ve kemençe kurslarını faaliyete soktu. 29 Kasım'da Kilimli Belediyesi Sosyal Tesisleri Paflagonda bayanlara özel eğlence programı düzenleyeklerini bildiren Başkan Çakır tüm bayanları süpriz sanatçı ve zengin menüsüyle gerçekleştirilecek olan yemeğe davet etti. 3 Aralık'ta da Türk halk müziği korosu çalışmalarına başlayacaklarını bildiren Başkan Hakan Çakır herkesi derneğin çatısı altında toplanmaya davet etti. 
Ayrıca Radartepe sosyal tesislerinde vefa yemeği düzenleyerek dernek kuruluşundan buyana emek veren kişileri biraraya getirmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Hakan Çakır davetlerini kırmayıp uzaktan yakından gelen tüm katılımcılara teşekkür etti. İlerki dönemlerde daha geniş bir organizasyonla Kilimli Folklor Sanat ve Eğitim derneğinde görev almış tüm oyuncularında bir araya getirilmesi için çalışma yapacaklarıni belirterek organizasyonda emeği geçen başta yönetim kurulu üyelerine, tesis personeline, gelen katılımcılara ve Radartepe sosyal tesislerini bu anlamlı organizasyon için tahsis eden Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun' a teşekkür etti.
(HABER-ERCAN DEMiR)

Editör: Haber Merkezi