Kilim Belediye Başkanı Kamil Altun vatandaşları heyelanlar konusunda can ve mal güvenliiği için dik ve yüksek duvarlara karşı dikkatli ve duyarlı olması çağrısında bulundu.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, son günlerde yağan şiddetli yağmur ve kar yağışlar sebebiyle ilçe genelinde irili ufaklı 100'e yakın heyelanlar meydana geldiğini söyledi.
Vatandaşları özellikle dik ve yüksek duvarlara dikkat etmeleri uyarısında bulunan Belediye Başkanı Kamil Altun şunları söyledi:
"Çok şükür bereketli bir kış ve Bahar geçirdik  iki kere kar yağdı, topraklarımız suya doydu ardından hiç durmadan sürekli yağ yağış var ilçemizin fiziki şartları da ortada her taraf engebeli dik yağmurun da şiddetli yağması ile beraber maalesef irili ufaklı belki de şu anda ilçemiz sınırları içerisinde 100'e yakın yer çökmüş ve  kaymış durumda.
Burada il AFAD Müdürlüğü ile beraber ortak bir çalışma yürütmek yürütmekteyiz. Tüm hemşerilerimiz bu konuda müsterih olsunlar çöken yıkılan yerler hakkında en kısa zamanda en hızlı bir şekilde girişinde bulunarak  zararların giderilmesine başlamış durumdayız. 
Burada hemşerilerimin de çok çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.  Özellikle dik ve yüksek olan duvarlardan uzakta hareket etmeleri, Çünkü hala yağmur daha şiddetli bir şekilde devam etmekte ve bu can güvenliği açısından hem de mal güvenliği açısından çok tehlike oluşturmaktadır. Biz gereken müdahaleleri yapıyoruz. Dediğin gibi hemşerilerimizin de çok dikkatli olmasını istiyoruz  İnşallah en kısa zamanda da havaların açması ile beraber çok daha riski olan yerlerden hızlı bir şekilde başlayıp tüm yerleri de yerlerde müdahalede bulunacağız"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi