Kilimli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.Kutlamalar kapsamında Atatürk anıtında çelenk töreni düzenlendi.
Törene; Kaymakam Nevzat Taştan , Belediye Başkanı Kamil Altun ve Garnizon komutan Vekili Halil Ibrahim Seçen ve ilçe protokolü katıldı.
Kaymakam Nevzat Taştan  ve Belediye Başkanı Kamil Altun  tarafından anıta çelenk sunulmasından sonra şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı'mız okunurken Türk bayrağımız asker ve polis tarafından göklere çekildi.Astsubay Onuz Göz , günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı.
KAYMAKAM NEVZAT TAŞDAN: 30 AĞUSTOS EŞiIZ BIR KAHRAMANLIK DESTANIDIR
Kaymakam Nevzat Taştan yaptığı konuşmada, Zafer Bayramını kutladığını belirterek, şunları söyledi: 
"Vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, Atatürk'ün önderliğinde Kahraman Milletimizin canını dişine takarak kanıyla yazıp tarihe armağan ettiği eşsiz kahramanlık destanıdır. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan ve milli mücadele ruhuyla kazandığımız bağımsızlığımız, milletimizin milli birlik ve beraberlik anlayışıyla bugüne kadar korunmuş bundan sonrada korunmaya devam edecektir. Bu düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum." dedi.
KAMiL ALTUN;TÜM HALKIMIZIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da yaptığı açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladığını belirterek, "Vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bu düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum. "dedi.
(Haber Merkezi)


Editör: Haber Merkezi