Korona virüs  salgını ülkemiz genelinde ve Zonguldak'ta birçok insanımızın yaşamını yitirmesine sebep oluyor. Devletimiz korona virüsün yayılmasını önlemek için sokağa çıkma yasakları uygularken ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşına nakit ve gıda yardımları yapmaya devam ediliyor. Nakit yardımlar PTT ve Kolluk Kuvvetleri aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar gidilerek bizzat teslim ediyor.

KİLİMLİ'DE 485 HANEYE 1000 TL'LİK NAKDİ YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EVLERİNDE TESLİM EDİLDİ
Bu kapsamda da Kilimli ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  tarafından ilçe genelinde 485 haneye 1000 lira nakdi yardım yapıldı.

Yardımlar hakkında bilgi veren Kilimli SYDV Müdürü Volkan Ataş, vakıf olarak ilçe genelinde Merkezi yardımlardan yararlanan 485 haneye 1000 TL'lik nakdi yardımın dağıtıldığını, Cuma günü PTT görevlileri aracılığı ile evlere kadar gidilerek bizzat dağıtımına başlanan 1000 TL'lik nakit yardım dağıtımının pazar günü itibariyle tamamlandığını ifade etti.

42 BİN LİRA DAHA YARDIM YAPILDI
Kilimli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Volkan Ataş bunun yanında son yapılan Mütevelli heyeti toplantısında karar verilen ihtiyaç sahibi 413 haneye de 27 Mart'ta 42 bin 50 TL nakdi yardım yapıldığını ifade etti 

GIDA KOLİLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DE DAĞITILDI
Kilimli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Ayrıca hayırseverler tarafından bağışlanan gıda yardım kolileri, Merkezi yardım almayanlara da dağıtılmaya devam ediyor.

KİLİMLİ SYDV 7/24 SAAT HİZMET VERİYOR
Bunun yanında Kilimli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 7/24 hizmet veriyor.
Vefa destek grubunun 112 görevini yürüten Kilimli SYDV, kapılarını halka 24 saat açık tutuyor.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi