CHP Kilimli İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan, CHP eski Kilimli Belde Başkanı Ahmet Sarsık'a parti tabanından ve partinin etkili çevrelerinden büyük destek veriliyor.

Kilimli'de ve siyaset kamuoyunda beyefendi kişiliği, güçlü toplumsal iletişimi ve hitabet gücü ile tanınan Ahmet Sarsık'ın Kilimli İlçe Başkanlığına seçilmesi halinde kısa sürede partinin derlenip toparlanacağı ve güç kazanacağı belirtiliyor.

31 Mart yerel seçimlerinde seçim yenilgisinin ardından, parti tabanında meydana gelen tedirginlik ve moral bozukluğunun giderilmesi için ilçe yönetiminin mutlaka değişmesi gerektiğini vurgulayan CHP'li vatandaşlar, " Ahmek Sarsık, Kilimli'de herkesin sevip saydığı, kendisi ve toplumla barışık, CHP'ye gönülden bağlı, politika ve proje üretmeyi bilen, CHP tabanından büyük destek gören bir isimdir. Ahmet Sarsık ilçe başkanı olduğu takdirde CHP'nin yeniden siyasi ağırlığını ve gücünü hissettirecek ve ana muhalefet partisine yakışan bir konumda temsil edileceğine inanıyoruz. Delegelerimizin de ömrünü CHP'ye vermiş Ahmet Sarsık'a teveccüh edeceğine inanıyoruz" şeklinde konuşuyor.

Öte yandan kongre süreci devam ederken, halen Ahmet Sarsık'ın karşısına ikinci bir aday çıkmadığı bildiriliyor.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi