Kilimli Belediyesi ve Kilimli Kaymakamlığı bayramlaşma program Kilimli Paflagonya Belediye Tesisi'nde gerçekleşti.

Bayramlaşma programına Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir,  AK Parti Milletvekili Polat Türkmen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Kilimli Ak Parti  İlçe Başkanı Sedat Demirci, AK Parti İl Yöneticisi Ali Rıza Bektaş, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Batı Karadeniz Muhtarlar Federasyonu, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun; "Son dönemlerin en kalabalık bayramlaşmasını yaşadık. Gerçekten çok mutlu oldum. Bugünlerimiz birleştirici özelliğini bir kez daha göstermiş oldu. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Az önce depremzede ailelerle görüştük. Paramparça olmuşlar ama umutları var. Allah kimseye böyle acılar göstermesin. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Faha nice birlikte bayramlara" dedi.
AK Parti milletvekili Polat Türkmen; "Olanların olmayanlarla paylaştığı mübarek Ramazan ayını geride bıraktık Şükürler olsun bugün de bayramın ilk günü yaşıyoruz. Allah milletimize devletimize zeval vermesin. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'dan rahmet diliyorum.  Cumhurbaşkanımız Zonguldak'a geldi doğalgazın bulunması ve gün yüzüne çıkması Zonguldak ve ülkemiz için önemli bir adımdır. Cenabı Allah' a şükürler olsun bize nasip etti. 
Allah birliğimizin gücümüzün devamını göstersin devletimize milletimize zeval vermesin çoluk çocuğumuzla beraber nice bayramlar kutlamayı" dedi. 
kaymakam Necdet Özdemir ise; "öncelikle bizleri yalnız bırakmayan milletvekilimize ve il başkanımıza teşekkür ediyorum biz böyle zamanlarda daha çok birbirimize yakınlaşıyoruz aynı duyguları sevinçleri paylaşıyoruz maalesef Şubat ayında yüzyılın afetini yaşadık birlik beraberlik ruhunu deprem olduğu andan itibaren bir kez daha göstermek Birlik beraberliğimiz için destekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum biz ramazan'ım ayından önce paylaşmayı biliyorduk Ramazan ve sonrası bu paylaşma duygusu daha çok arttı şükürler olsun. Allah birlik ve beraberliğimize daim etsin" dedi
(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz