Türk Hava Kurumu (THK) Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün Kilimli Radartepe'de yamaç paraşütü eğitimi verileceğini ifade etti.

THK Başkanı Nihat Aygün yaptığı açıklamada, Türk Hava Kurumu olarak Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Kilimli Belediyesi işbirliğinde Kilimli ilçesinde bulunan Radartepe'de yamaç paraşütü kursu düzenleyeceklerini belirterek, "Türk Hava Kurumu olarak önümüzde güzel projelerimiz var bunlardan bir tanesi İnşallah Zonguldak ticaret ve Sanayi Odası ile kilimi Belediyesi ortaklaşa olarak Kilimli'de bulunan radar tepe amaç paraşütünü İnşallah hayata geçireceğiz eğitimlerini vereceğiz, yamaç paraşütçülerini Kilimli'de yetiştireceğiz. Aynı zamanda turizme de açacağız böyle bir projemiz var İnşallah bu projemizi başarırsak Zonguldak için bir hayırlı iş yapmış olacağız. Bunun dışında bir çok daha projemiz var inşallah Zonguldak tarafına güzel işler yapacağız"ifadesini kullandı.

THK ZONGULDAK ŞUBESİ TAŞINIYOR..

Türk Hava Kurumu Zonguldak şubesi olarak Çemberci işinde yeni bir ofis kiralıklarını ve şubeyi yeni yerine taşıyacaklarını ifade eden Türk Hava Kurumu başkanı Nihat Aygün, "Önümüzdeki günlerde Türk Hava Kurumu'nun binasının olduğu yer uygun bir yer değildi ve dışı da çok kötü olduğu için yeni bir yer bulduk İnşallah. Zonguldak kent merkezinde Çemberci iş Hanım'ın üçüncü katında 2+1 odalı çok güzel bir ofis bulduk ve önümüzdeki hafta içerisinde inşallah oraya yeniden dizayn ederek Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesini taşıyacağız. Bundan sonraki çalışmalarımızı yeni ofisimizde devam edeceğiz."dedi

KURBAN DERİSİNİ TOPLAMADA REKOR KIRDIK..

Kurban derisi toplama rekoru kırdıklatrını ifade THK Başlanı Nihat Aygün, "ısa bir süre önce biliyorsunuz Türk Hava Kurumu Başkanlığı'na atandım. Tabii ki Kurban Bayramına denk geldi ve Kurban bayramında ilk görevimizi Zonguldak'ta bir rekor kırarak 380 deri topladık ve derilerimizi müteahhitle vererek değerlendirdik."şeklinde konuştu"
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi