AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, ilçeye devlet yatırımlarının takipçisi olduklarını ifade etti.

11 KASIM'DA KAYMAKAMLIK BİNASI İHALE EDİLECEK
Kaymakamlık binası konusunda müjdeli haber veren İlçe Başkanı Sedat Demirci,11 Kasım'da Kaymakamlık binasının ihaleye çıkacağını söyledi.

450 KİŞİLİK KYK YURDU TAMAMLANACAK
İlçeye 450 kişilik KYK yurdu yapacaklarını ifade eden AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Daha önceden ihaleye çıkmış olan yer teslimi yapılmış olan 450 kişilik KYK yurdumuz var. Burada sadece alan boşaltması ve çevre düzenlemesi, çevrenin temizlenmesi ile alakalı küçük bir sıkıntımız var. Bunu da aşıp inşallah 450 kişilik KYK yurdumuzu Kilimli'ye kazandıracağız" şeklinde konuştu.
KİLiMLi TREN İSTASYONUNDA YENİ BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ
Kilimli tren istasyonunda yapılacak çalışmalar ile Kilimli'ye yakışır yeni bir tren istasyon alanı oluşturulacağını ifade eden Demirci, "Kilimli tren istasyonunda bir çalışmamız olacak. Çünkü istasyon bölgenin en çok yolcu taşıdığı bir yer çevresinn düzenlenmesi, yeniden Kilimli'ye yakışır güzel ve istasyon alanı oluşturması ile ilgili bir çalışmamız var. Bununla ilgili Sayın Milletvekilimizle görüştük. Bizden evrakları istedi, çalışmaları takip edeceğini ifade etti." dedi.

KİLİMLİ SAHİL YOLU KASIM AYINDA İHALEYE ÇIKACAK

Kilimli sahil yolunun ihaleye açılacağı müjdesini veren İlçe Başkanı Sedat Demirci, "Kilimli ilçesinde önceliğimiz sahil yolunun açılmasıdır. Bununla ilgili Milletvekilimiz Sayın Polat Türkmen, Kilimli Sahil Yolu Projesi'nin  Kasım ayında ihaleye açılacağını bildirdi ve çok mutlu olduk." dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi