Kilimli'de İlçe Başkanları bir araya geldi

Kilimli ilçesinde Siyasi Parti İlçe Başkanları kahvaltıda bir araya geldi.
AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci tarafından düzenlenen kahvaltıya  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necla Karademir, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serdar Yaralı, İYİ Parti İlçe Başkanı Sinan Poyraz, Saadet Parti İlçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Soner Ülgü katıldı. Kahvaltıda ayrıca; AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Silik, Kilimli Belediye Başkan Vekili Feridun Karadayı, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. AK Parti, CHP, MHP, iYi Parti, SP ve Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları ve partililer Radartepe Tesisleri'nde birlikte kahvaltı yaptılar sohbet ettiler, Kilimli'nin sorunlarını konuştular.AK Parti İlçe Başkanı Sedat Demirci Kilimli'deki yatırımlar ve projeler hakkında ilçe başkanlarını bilgilendirdi.

DEMiRCi: HiZMET NOKTASINDA BiR VE BERABER OLACAĞIZ..
AK Parti Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci yaptığı açıklamada katılan İlçe Başkanlığı konuklarına teşekkür ederek şunları ifade etti; "İlçe başkanlarımız davetimi kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum.Türkiye'miz içeriden ve dışarıdan kuşatma altında, askeri ve ekonomik baskılar altındayız. Bu bir ilk olsun, bir tohum olsun, ülkemiz genelinde de bu birlikteliği bu beraberliği sağlayalım. Biz bir öncü olalım. Kilimlimiz Ülkemiz için biz burdayız, hizmete varız.10 Kasım 1938'de dünyaya gözlerini yuman Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümününde Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.'' dedi.

KARADEMiR: BİRLiKTEN GÜÇ DOĞAR..
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necla Karademir'de bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek şunları ifade etti:"Siyasi parti başkanları bir arada toplayarak yönetimi ile birlikte böyle bir etkinliği düzenlediği için kendisine özellikle teşekkür ediyoruz.  Biz birlikte çözersek ki birlikten güç doğar diye bir söz vardır. Bu gerçekten doğru bir sözdür. O nedenle Kilimli hepimizindir. "dedi.

POYRAZ: BiR ARAYA GELMEMiZ ÇOK İYİ OLDU
İYİ Parti İlçe Başkanı Sinan Poyraz'da yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Bu Kilimli'de bir ilk olarak görülebilir. En azından fikir ve  görüşlerini ortaya koyması açısından görüşmeler yapılması açısından çok iyi oldu. Kilimli'de hemşerilerimizin yararı için çalışmalar yapıyoruz. Bizler iyi Parti olarak gerek Kilimli açısından verebileceğimiz katkıları her zaman şu andaki yerel yönetimin yanındayız. Fikirlerinizi düşüncelerimizi ortaya koyarak yapıcı bir siyaset yapacağız. Her zaman başkanlarımızın yanında olacağız. "

YARALI: ÖNEMLi OLAN KİLİMLİ'NİN GELECEĞİDİR
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serdar Yaralı'da şunları söyledi; "Öncelikle bizi bir araya getiren Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler belli sıkıntıları ve  Kilimli sınırları içerisindeki kurumların sıkıntılar ile ilgili zaten ilçe başkanımız da ve belediye başkanımız da istişare halindeyiz. Kilimli'nin geleceği için güzel bir şey. Kilimli'nin durumu hakkında söylenecek çok fazla bir şey yok. Önemli olan kilimli'nin geleceğidir. Bizler bu şehirde yaşıyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

TOPALAHMETOĞLU: KİLİMLİ'NiN İYİLİĞİ İÇİN BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ

Saadet Partisi Kilimli ilçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu'da, şunları ifade etti:  " Kilimli siyasetinde ilk kez ilçe başkanları olarak bir araya geliyoruz.  Bu birliktelik önemlidir. Siyasi çekişmeler de bir yere kadardır. Seçimlerde her türlü siyasi görüşlerimizi belirtiyoruz. İnşallah bu toplantılar bundan sonra da devam eder diyorum ve teşekkür ediyorum."dedi.

ÜLGÜ: KİLİMLİ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ..
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Soner Ülgü'de, 'Kahvaltıyı düzenleyen ilçe başkanı Sedat Demirci'ye teşekkür ediyorum Kilimli için ne gerekiyorsa biz de elimizden geleni yapmaya hazırız, elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi. Kahvaltıdan sonra İlçe Başkanları muhteşem Kilimli manzarası eşliğinde birlikte fotoğraf çektirdiler.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi