Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonu'nun doğalgaz dönüşümünün yapıldığını söyledi.
Salonun çatısının değiştirildiğini ve protokol tribününün ise yenilenme çalışmaların sürdürüldüğünü belirten İlçe Spor Müdürü Önder Keskin çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

SALONDAKİ ISINMA SORUNU ÇÖZDÜK
Salondaki ısınma sorunu çözüldüğünü belirten Önder Keskin, "Salonda ısınma ile ilgili çok büyük sıkıntımız vardı. Burayı da doğalgaza dönüşümünü yaparak ısınma konusunu çok konforlu bir hale getirdik. Burada sporcular daha rahat bir ortamda sporlarını yapar hale geldi" dedi. 

KAPALI SPOR SALONUN ÇATISI DEĞİŞTİRİLDİ
Kapalı spor salonu çatısını değiştirildiğini de belirten Önder keskin, "Kilimli'de bulunan tesisimiz İsmail Hakkı Gündür Spor Salonumuzda büyük çalışmalar yapıldı, tadilatlar yapıldı. Bunlardan bir tanesi çatının komple değiştirilmesiydi. Bu büyük bir problemdi. Sayın İl Müdürümüzün yardımlarıyla çatıyı komple değiştirdik" şeklinde konuştu. 

KAPALI SALONUN PROTOKOL TRİBÜNÜ YENİLENİYOR
Önder keskin kapalı spor salonunu protokol tribünün yenilendiğini de ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti:
"Ayrıca salonu uzun protokol tribünü sıkıntısı vardı. Orayı da şu an takibe aldık. Kilimli ilçesine yakışır bir protokol bölümü yapılıyor. Bilindiği gibi biz tüm resmi törenleri kapalı spor salonunda gerçekleştiriyoruz.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK
Önder Keskin, "Ayrıca çevre düzenlemesini de yapacağız. Daha sonra dış cephe boyamasını da yapacağız ve Kilimli İsmail Hakkı Güngör Spor Salonumuzu da ilçemize yakışır hale getireceğiz." diye konuştu.

OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN PERSONEL SIKINTISI BÜYÜK ÖLÇÜDE GİDERİLDİ
Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder keskin,olimpik yüzme havuzu tesisi ile ilgili olarak, "İlçemizde bulunan tesislerimizde bir tanesi de yüzme havuzumuzdur ve yüzme havuzunun aktif olarak çalışıyor şu an için bir sıkıntımız yok. Personel sıkıntımız vardı ve onu da büyük ölçüde giderdik. Ayrıca Gençlik merkezimiz de faal olarak çalışıyor orada da şu an için bir sıkıntımız yok.Kilimli ilçemizde bu tesislerimizde halkımıza en iyi şekilde hizmet vererek Kilimli ilçemizde bu tesislerimizi hem gençleri hem de diğer kesimlere hizmet vermeye devam edeceğiz inşallah" ifadesini kullandı.

PANDEMİ SÜRECİNDE TESİSLERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ TAMAMLADIK
Pandemi sürecinde eksikliklerimizi daha rahat giderme imkanı bulduklarını belirten Kilimli Gençlik Spor İlçe Müdürü Önder Keskin, "Bu açıklıkta eksikliklerimizi İl Müdürlüğümüzün ve Bakanlığımızın katkılarıyla ve siyasilerimizin de desteğiyle tabi bunların hepsini gerçekleştiriyoruz. Bu pandemi süresince eksiklerimizi giderme fırsatı oldu.Umarım bir an önce bu salgından da kurtulup sahalarımız,  tesislerimiz cıvıl cıvıl olacak inşallah, tekrar çocuklarımız, halkımız müsabaka, antreman ve spor yapacaklar. Bu salgını inşallah Cumhurbaşkanımız önderliğinde millet olarak yeneceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi