Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, yeni kavşak düzenleme çalışması kaldırım yenilenmesi ve park bahçe çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, 22 Ocak'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ziyaretinin hava muhalefeti sebebiyle ertelendiğini ancak havaların düzelmesi ile en kısa sürede açılışın gerçekleştirileceğini ifade etti.

Kilimli'de yeni kavşak düzenleme çalışmaları kaldırım yenilenmesi ve park bahçe çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Kamil Altun. "Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak ziyaretinin ertelenmesinden dolayı üzüntü yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız 22 Ocak Cumartesi günü Zonguldak'ımıza ayak basacaktı.Bu hem Zonguldak'ımız için hem Kilimli'miz için çok büyük bir öneme sahip sahil yolumuz ve tünellerin  açılışını gerçekleştirecekti. Ancak maalesef Tabii ki Cumartesi gününden itibaren hava şartlarının çok elverişsiz olması çok karlı göstermesi hasretimizin dinmesini biraz erteledi. Tabii ki en kısa zamanda havaların düzelmesi ile beraber açılışı gerçekleştireceğini bekliyoruz. Şu anda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, ilçemizin çehresini değiştirmek için 2019 yılında seçimlerden önce vatandaşlarımızın kapısını tek tek gezerken söylemiştik ve  bunun için tüm gücümüzle tüm hızımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz  ilçemizin caddelerimizin meydanımızın çok daha modern görünüme, ilçemizin şehir havasına, modern bir ilçe görünüme sahip olması için tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Kilimli modern ve yaşanabilir bir ilçe olacak"şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi