Saadet Partisi, Kilimli ilçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu, "Kilimli'nin alternatif bir geçide ihtiyacı var" dedi.

Mevcut trenyolu altında bulunan geçidin artık yetersiz kaldığını ya mevcut geçidin genişletilmesi ya da yeni bir geçidin yapılması gerektiğini belirten Saadet Partisi, Kilimli ilçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu, "Kilimli'nin sorunlarından bir tanesi de Kilimli sahil ve geçiş noktası tek, tren yolu köprüsünün altında ki gibi alternatif bir geçide daha ihtiyacı var. Bir an önce yapılması lazım. Tren yolunun üzerinde ya da bir başka noktasından bir geçit verilmesi lazım. Ayrıca alt geçitin daha da derinleştirilmesi lazım, büyük araçların geçişi büyük sıkıntı oluyor, oraya bir düzenleme yapılması lazım. " diye konuştu.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI ANCAK ÖNLEM ALINMADA GEÇ KALINDI
Meteoroloji'nin uyarmasına rağmen õnlem alınmada geç kalındığını ve çok sayıda iş yerinde su baskınlarının yaşandığını belirten Saadet Partisi, Kilimli ilçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu, "21 Ağustos'ta olan sel felaketinden Tüm Zonguldak etkilendiği gibi Kilimli'de etkilendi. Kilimli'de sel oluştuktan sonra belediye çalışmalarda bulundu ama bu selin geleceği daha önce hava tahminlerinde alındığına göre daha önceden tedbirler alınabilirdi. Temennimiz bu şekilde bir felaketin bir daha Kilimli'de yaşanmamasıdır"dedi.

KİLİMLİ'NİN ALT YAPISINA PANSUMAN DEĞİL CERRAHİ MÜDAHALE GEREKİYOR
Kilimli'nin Altyapısına pansuman değil, cerrahi müdahale gerektiğini belirten Saadet Partisi, Kilimli ilçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu, "Önümüzde ki sonbahara doğru bu yağmurların daha da şiddetleneceği, bu şekilde şiddetli yağmurların olabileceğini tahmin ederek, belediyenin bu altyapı sorununa bir an önce kesin çözüm bulması lazım. 
Kilimli'de ki altyapı sorunu pansuman tedbirlerle çözülecek bir şekilde değil cerrahi bir müdahaleye ihtiyacı var. Çünkü biz Deniz seviyesine yakın bir deniz seviyesinde bulunan bir kasabayız  yani daha güzel bir tedbir alınması lazım diye düşünüyoruz" diye konuştu.

KİLİMLİ'DE BELEDİYE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYOR..
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'un  5 aylık görev süresini değerlendiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Topalahmetoğlu, "5 aylık döneminin şu şekilde değerlendiriyoruz. Başkan göreve yeni başladı, Allah kendisine yardımcı olsun. Parklar çevre düzenlemesi, çöplerin alınması konusunda Kilimli'de olumlu bir gelişme var.   Kent merkezinin daha temiz bir halde olması bizim hoşumuza giden icraatlar. Biz hayra motor Şerre fren olan bir teşkilatız. Onun için bu teşkilat adına arkadaşımızın yaptığı iyi şeyler de kendisine her zaman destek olacağız. Kilimli'de  çevre düzenlemeleri gibi çalışmalar var.  Belediye Başkanı bu konuda bayağı güzel işler yaptı 5 ayda ama altyapı sorunları gibi burada kendisini büyük görevler bekliyor. Allah yardımcısı olsun diyor"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi