Kilimli'de sahil bağlantı yolunun kaldırım ve refüj çalışması, Cumhuriyet meydanında ise yeni kavşak düzenlemesi devam ediyor.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, her sabah sahil parkta spor yaparak güne fit olarak hazırlanıyor. Sahilde Sabah sporu yapan Belediye Başkanı Kamil Altun bu vesile ile sahil yolunda ve ilçeye bağlantı yolundaki çalışmaları her sabah yerinde inceliyor kontrol ediyor çalışmaları koordine ediyor.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, sahil yolu bağlantı ve yeni kavşak düzenlemesi çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "Sahil bağlantı yolumuzun kaldırım ve refüj çalışması,şehrimizin kalbi meydanımıza yeni bir çehre kazandıracak ve vatandaşlarımıza rahat,nezih bir ortam sunacak.Bu projemiz için de ilk kepçeyi vurduk.Her başladığımız işi ilk günkü heyecan ve özveri ile yapmaya devam ediyoruz. Herşey Kilimlimiz için. Kilimli hepimizin. Tüm Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun" dedi.

KİLİMLİ'NİN İMAJI VE MODERNİTESİ ARTACAK

Çok yakın zamanda Kilimli Zonguldak arasındaki Sahil yolunun tamamlanmak üzere olduğunu belirten Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "Artık küçük rütuşlar kaldı. Orta refüjler, aydınlatmalar, elektrik ve mekanik işler, kaldırımlar yapılacak. Ve tabii ki ilçemizin girişi olan Cumhuriyet meydanında şehrimize gelen misafirlerimizi ilçemize gelen vatandaşlarımızın ilçemizin imajı adına görüntü kalitesi adına modernlik adına bir çalışma başlattık. Hem trafiğin çok daha rahat ilerleyebilmesi hem de yaya olan vatandaşlarımızın rahat bir şekilde burada geçitlerinin sağlayabilmek için Cumhuriyet meydanımızın tam ortasında büyük bir kavşak düzenlememiz var. Ve devamında da Çarşı içerisinde yeni kaldırım çalışmamız refüj çalışmamız ve aydınlatma çalışmalarımız olacak."şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ 22 OCAK'TA ZONGULDAK'A GELECEK

Kilimli Belediyelediye Başkanı Kamil Altun,  "İnşallah Cumhurbaşkanımız 22 Ocak'ta ilimize, ilçemize teşrif edecek" ifadesini kullandı.

İKİNCİ ETABIN TEMELİ DE ATILACAK

Kilimli Çatalağzı Muslu tarafında olan projenin ihalesi yapılmış onaylanmış ve firma çalışmalara başlamıştı. Firma iki aydır  ikinci etap çalışmalarına başladı devam ediyor. Şu anda 1. Etap olan Kilimli sahil yolu bitirmesine odaklanmış durumda. Büyük bir ihtimal Tabii ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geldiğinde ikinci etabında temel atımı töreni gerçekleştirilecek ve muslu arasındaki tünel çalışmaları hızlı bir şekilde başlayacak." şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi